Stoiximan Super League

Στο αρχείο η υπόθεση των «κασετών»

Με απόφαση-βόμβα του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ η υπόθεση των «κασετών» μπαίνει στο αρχείο! Σύμφωνα με τον Εισαγγελέα, κ. Φάκο τα αδικήματα έχουν παραγραφεί, καθώς οι καταγγελίες του Αλέξη Κούγια έγιναν μετά από το χρονικό διάστημα που προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας. Ως εκ τούτου, τουλάχιστον στα αθλητικά όργανα δικαιοσύνης, η εξέταση της υπόθεσης μπαίνει για πάντα στο συρτάρι!

Με απόφασή-βόμβα του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ η υπόθεση με τις «κασέτες» μπαίνει στο αρχείο, και σταματά να απασχολεί την αθλητική δικαιοσύνη.

Στο σκεπτικό της απόφασής του ο κ. Φάκος κάνει λόγο περί παραβάσεων που τελέστηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2010 και οι καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια έγιναν στις 9 Μαρτίου 2011.

Αναλυτικά το κείμενο της απόφασης για τον Μπέο.

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας αναφέρει ότι έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα του ενός μήνα που ορίζει ο Πειθαρχικός Κώδικας, με αποτέλεσμα το αδίκημα της "διαστρέβλωσης αγώνα" να παραγράφεται και τουλάχιστον από τα αθλητικά όργανα δικαιοσύνης η εξέταση της υπόθεσης σταματά…

Να θυμίσουμε ότι σε ποινικό επίπεδο η υπόθεση εξελίσσεται κανονικά καθώς ως γνωστόν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον Αχιλλέα Μπέο για απόπειρα εκβίασης και θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προκαταρκτική εξέταση για τον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ –Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x