Θανάσης Ράλλης

Ο Μπιν Λάντεν ζει (ντοκουμέντο)

To Heartbreak Hotel ξέρει όλη την αλήθεια για τον Μπιν Λάντεν! Δείτε τη φωτογραφία-ντοκουμέντο!


Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Ξέρω ότι σήμερα το πρωί που ξυπνήσατε νιώσατε λίγο διαφορετικά. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβατε γιατί σας πλημμύρισε ένα κύμα ευφορίας και σκεφτήκατε ότι ίσως τελικά να έπιασαν τόπο όλες αυτές οι καταχρήσεις της εφηβείας σας και να κάνατε κεφάλι τώρα ή πολύ απλά να είδατε στον ύπνο σας ένα τόσο ευχάριστο όνειρο που σίγα μην το θυμάστε όμως. Δεν είναι τίποτα από τα δυο.

Είναι που σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν. Ναι τον εσκοτώσανε.

Stupid, Stupider, Stupidest

Συνήθως οι θεωρίες συνομωσίας ξεκινούν αρκετό καιρό μετά. Αυτή πρέπει να είναι η πρώτη φορά που με τη γνωστοποίηση του γεγονότος έχουμε και την αρχή της φημολογίας.

Αυτά παθαίνεις αν δεν σκέφτεσαι δυο-τρεις φορές πριν κάνεις κάτι και έχεις το μυαλό σου στον γύρο του θριάμβου. Σύμφωνα με τις επίσημες αμερικανικές πηγές το σώμα του Μπιν Λάντεν θάφτηκε στη …θάλασσα.

Και δεν έχουν περάσει ούτε καν 24 ώρες. Συμφωνώ ότι αυτή είναι η καλύτερη τακτική για να αποφύγεις τη φαντασματοποίηση κάποιου, που σύμφωνα με ιστορίες που έλεγαν δυο- τρεις γιαγιάδες στο Σινσιτάτι, συμβαίνει το πρώτο εικοσιτετράωρο του θανάτου και μπορεί να φάντασμα να σου κατσικωθεί μετά για χρόνια, αλλά αμφιβάλλω αν τον πέταξαν στη θάλασσα φοβούμενοι το κατσίκωμα.

Η επίσημη εξήγηση είναι ότι αυτό προβλέπει η θρησκεία του. Ότι το σώμα θα πρέπει να θαφτεί την πρώτη ημέρα του θανάτου και επειδή οι αμερικανοί σκέφτηκαν ότι καμία χώρα δεν θα δεχόταν ο τάφος να γίνει στο έδαφος της, ή ακόμα και αν ο τάφος γινόταν εκεί, θα μετατρεπόταν σε τόπο προσκυνήματος για κάποιους φανατικούς είπαν:

«Oh well let’s throw him at the sea».

Άντε τώρα να πείσεις τον κόσμο ότι ο Μπιν Λάντεν είναι όντως νεκρός.

Το ενδεχόμενο να συμβεί όμως αυτό που θα σας παρουσιάσω λίγο πιο κάτω δεν το έχει σκεφτεί κανείς. Το ενδεχόμενο δηλαδή μέσα από την «ταφή» του Μπιν Λάντεν στη θάλασσα να ξυπνήσει μια δύναμη ανώτερη από ότι έχουμε φανταστεί μέχρι σήμερα.

Μια δύναμη που θα ξεχυθεί μέσα από τους ωκεανούς και θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα της.

Μέσα από τους ωκεανούς θα ξεχυθεί αυτή η δύναμη και θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα της.

Θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα της αυτή η δύναμη που θα ξεχυθεί μέσα από τους ωκεανούς.

Ο Μπιν Λάντεν πέθανε!

Ζήτω ο Aqua-man



Follow ThanRallis on Twitter

Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x