Αγγλία

Εβρά: «Καμία δικαιολογία»!

Καμία διάθεση να ψάξει δικαιολογίες στη διαιτησία ή οπουδήποτε αλλού για την ήττα της Μαν. Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ, δεν έδειξε ο Πατρίς Εβρά.

Καμία διάθεση να ψάξει δικαιολογίες στη διαιτησία ή οπουδήποτε αλλού για την ήττα της Μαν. Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ, δεν έδειξε ο Πατρίς Εβρά.

«Δεν παίξαμε σαν Μάντσεστερ και όταν δεν παίζεις σαν Μάντσεστερ δεν αξίζεις κάτι καλύτερο. Όλοι πίστευαν πως το παιχνίδι με τη Σάλκε ήταν εύκολο. Εμείς το κάναμε να μοιάζει εύκολο παίζοντας δυνατά και επιθετικά από την αρχή», δήλωσε αρχικά ο Γάλλος αμυντικός και συνέχισε:

«Ίσως να νομίζαμε πως και κόντρα στην Άρσεναλ θα ήταν το ίδιο εύκολα τα πράγματα. Μπήκαμε πολύ χαλαρά, αν και όλοι γνωρίζουμε το παιχνίδι της Άρσεναλ. Έχει καλή κυκλοφορία αλλά ποτέ δεν γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη. Συνήθως όταν ερχόμασταν στο Έμιρεϊτς μπαίναμε δυνατά από την αρχή και φτιάχναμε περισσότερες ευκαιρίες. Πρέπει να τους 'σκοτώνεις' νωρίς και όχι να περιμένεις πρώτα να δεχθείς ένα γκολ για να αντιδράσεις. Δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά μας στο ξεκίνημα του αγώνα και αυτό είναι που με αναστατώνει. Δεν αξίζαμε τη νίκη».

Παρόλο, λοιπόν, που η Τσέλσι πλησίασε σε απόσταση αναπνοής (-3), o εκ των αρχηγών της Γιουνάιτεντ πιστεύει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» εξακολουθούν ελέγχουν την κατάσταση: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Τώρα ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, με Σάλκε και Τσέλσι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρώτο με τη Σάλκε για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό του Champions League, αλλά γνωρίζουμε πως για να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε την Τσέλσι. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπλέξουμε. Και δεν το θέλουμε. Πάντως, δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ. Απομένουν πέντε παιχνίδια και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλα στους τελικούς. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο»!

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x