Stoiximan Super League

Αισιοδοξία για την παραμονή του Σπανού

Αισιόδοξοι πως η σκέψη του Γιώργου Σπανού να αποχωρήσει από το χώρο του ποδοσφαίρου ήταν περαστική, εμφανίζονται οι άνθρωποι του Ατρομήτου. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου του Περιστερίου δήλωσε εσχάτως πώς δεν εκφράζεται πλέον από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως, φαίνεται πως ήταν ακόμη επηρεασμένος απ’ όσα συνέβησαν στον τελικό με την ΑΕΚ και το πιθανότερο είναι να παραμείνει στο τιμόνι της ΠΑΕ.

Αισιόδοξοι πως η σκέψη του Γιώργου Σπανού να αποχωρήσει από το χώρο του ποδοσφαίρου ήταν περαστική, εμφανίζονται οι άνθρωποι του Ατρομήτου.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου του Περιστερίου δήλωσε εσχάτως πώς δεν εκφράζεται πλέον από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως, φαίνεται πως ήταν ακόμη επηρεασμένος απ’ όσα συνέβησαν στον τελικό με την ΑΕΚ και το πιθανότερο είναι να παραμείνει στο τιμόνι της ΠΑΕ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σπανός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το χώρο του ποδοσφαίρου. Τώρα, όμως, έπειτα από όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, φαίνεται πως η σκέψη της αποχώρησης… ταλαιπώρησε για τα καλά το μυαλό του.

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» κινείται πολλά χρόνια στον χώρο, αλλά τα όσα έζησε την βραδιά του τελικού ήταν το πιο δυνατό… σκαμπήλι σε αυτή την πορεία.

Σε ανάλογες περιπτώσεις, όταν τα αισθήματα της αδικίας και της… αηδίας είναι τόσο έντονα, οι άνθρωποι οδηγούνται σε ακραίες αντιδράσεις και αποφάσεις. Άλλοι τα παρατάνε, τα βροντάνε και τα αφήνουν όλα στην τύχη τους, κι άλλοι πεισμώνουν, μένουν και παλεύουν μέχρι να δικαιωθούν. Κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για το τι έχει στο μυαλό του ο κ. Σπανός, αλλά, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, ο πρόεδρος του συλλόγου των Περιστεριωτών πολύ δύσκολα θα εγκαταλείψει τη… μάχη.

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x