Χάντμπολ

Ξεκαθαρίζουν πολλά

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ως φαβορί και με πλεονέκτημα τα πλέι οφ για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ των ανδρών και κράτησε το περασμένο Σάββατο αυτό το πλεονέκτημα κόντρα στην ΑΕΚ. Έτσι, την Τετάρτη ο «Δικέφαλος» του Βορρά υποδέχεται τον πρωταθλητή του 2008, Δούκα, στην Πυλαία και με νίκη θα βρεθεί μια «ανάσα» από την κατάκτηση του τίτλου, περιμένοντας την «τιτανομαχία» με την «Ένωση» το ερχόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ως φαβορί και με πλεονέκτημα τα πλέι οφ για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ των ανδρών και κράτησε το περασμένο Σάββατο αυτό το πλεονέκτημα κόντρα στην ΑΕΚ. Έτσι, την Τετάρτη ο «Δικέφαλος» του Βορρά υποδέχεται τον πρωταθλητή του 2008, Δούκα, στην Πυλαία και με νίκη θα βρεθεί μια «ανάσα» από την κατάκτηση του τίτλου, περιμένοντας την «τιτανομαχία» με την «Ένωση» το ερχόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον Διομήδη Άργους στον Βύρωνα και θέλουν τη νίκη και, παράλληλα, μια «γκέλα» του ΠΑΟΚ, ώστε να αποκτήσουν αυτοί ένα πλεονάκτημα, ενόψει του μεταξύ τους ματς την τελευταία αγωνιστική.

Τα πράγματα ίσως ξεκαθαρίσουν και στα πλέι άουτ για την παραμονή, αφού οι Ιωνικός Ν.Φ. και Ζαφειράκης Νάουσας θέλουν μόνο τη νίκη στις έδρες των ΧΑΝΘ και Πανελληνίου αντίστοιχα, ώστε να μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της παραμονής έναντι των αντιπάλων τους, που έχουν σαφές πλεονέκτημα για να βρίσκονται και του χρόνου στα μεγάλα «σαλόνια».



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:


ΠΛΕI ΟΦ

ΒΥΡΩΝΑ 16:30 Α.Ε.Κ. - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

ΜΙΚΡΑΣ 18:00 Π.Α.Ο.Κ - Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ


ΠΛΕΪ ΟΥΤ

X.Α.Ν.Θ. 18:00 Χ.Α.Ν.Θ - ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ 18:00 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ - Ε.Γ.Σ.Ν ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x