Παράξενα

Η μεγαλύτερη μύτη, κερδίζει (photos)

Αρχές Ιουνίου θα διεξαχθεί για φέτος ο διαγωνισμός της μεγαλύτερης μύτης, που διοργανώνεται κάθε χρονιά στο Λάγκενμπρουκ της Γερμανίας. Το φετινό μότο είναι «κάπου εκεί έξω, είναι η μύτη που ψάχνουμε» και κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι επισκέπτες-διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν στην… γιορτή της όσφρησης.

Αρχές Ιουνίου θα διεξαχθεί για φέτος ο διαγωνισμός της μεγαλύτερης μύτης, που διοργανώνεται κάθε χρονιά στο Λάγκενμπρουκ της Γερμανίας.

Το φετινό μότο είναι «κάπου εκεί έξω, είναι η μύτη που ψάχνουμε» και κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι επισκέπτες-διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν στην… γιορτή της όσφρησης.

Παράκληση των διοργανωτών, είναι να μην δούνε και πάλι τα ίδια ρουθούνια αφού ο πρωτότυπος διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλο τον κοσμάκη που θέλει να γιορτάσει. Πρόκειται για κάτι το οποίο έχει 40 χρόνια ζωής, αφού το Λάγκενμπρουκ, ονομάζεται έτσι από το 1961, οπού στήθηκε και η πρώτη διοργάνωση.

Για να λάβει κάποιος μέρος, δεν χρειάζεται κάτι έξτρα, αρκεί τα εκατοστά της μύτης να πιάνουν χώρο στο πρόσωπο και κατά μήκος και κατά πλάτος. Ο mr μυτόγκας, μέχρι στιγμής είναι ο Τζόζεφ Ντεβόλντ με μήκος 13 εκατοστά ενώ στις γυναίκες, το ρεκόρ κατέχει η Μάργκοτ Σικόρα με μήκος 10,5 πόντους.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x