Επικαιρότητα

Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου θα διεξαχθεί η 4η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με χιλιάδες γυμνούς ποδηλάτες να κατακλύζουν την πόλη. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η ανάδειξη του μέσου και η ιδέα της μετακίνησης χωρίς μηχανοκίνητα οχήματα λόγω οικολογικής ιδεολογίας. «Αντίδραση στην εξάρτηση από το πετρέλαιο και τις άλλες μορφές ενέργειας» λέει η αφίσα που έχει κυκλοφορήσει.

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου θα διεξαχθεί η 4η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με χιλιάδες γυμνούς ποδηλάτες να κατακλύζουν την πόλη.

Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η ανάδειξη του μέσου και η ιδέα της μετακίνησης χωρίς μηχανοκίνητα οχήματα λόγω οικολογικής ιδεολογίας. «Αντίδραση στην εξάρτηση από το πετρέλαιο και τις άλλες μορφές ενέργειας» λέει η αφίσα που έχει κυκλοφορήσει.

Χαρακτηριστικό, είναι, πως η Θεσσαλονίκη θεωρείται η πιο μολυσμένη σε μικροσωματίδια πόλη στην Ευρώπη, κάτι που βγάζει τους κατοίκους της ακόμη πιο εύκολα στο δρόμο. Μαζί με τους γυμνούς ποδηλάτες, θα συμμετέχουν ομάδες με Skateboards, Rollers και πατίνια αφού ο εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης των ανθρώπων, θεωρείται αναγκαίος.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x