Stoiximan Super League

50-50!

Το τελευταίο… επεισόδιο στο σίριαλ, όπως εξελίσσεται, του νέου συμβολαίου του Κέβιν Μιραλάς, αναμένεται να «παιχθεί» σήμερα (5/5). Η χθεσινή συνάντηση του Μαθία με τον μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού -που ήταν παρών, αλλά απουσίαζε ο Βαγγέλης Μαρινάκης- ήταν άκαρπη και το απόγευμα, παρόντος του προέδρου και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, θα γίνει το κρίσιμο (και ίσως, τελευταίο) ραντεβού. Οι πιθανότητες για παραμονή του Μιραλάς είναι 50-50…

Το τελευταίο… επεισόδιο στο σίριαλ, όπως εξελίσσεται, του νέου συμβολαίου του Κέβιν Μιραλάς, αναμένεται να «παιχθεί» σήμερα (5/5).

Η χθεσινή συνάντηση του Μαθία με τον μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού -που ήταν παρών, αλλά απουσίαζε ο Βαγγέλης Μαρινάκης- ήταν άκαρπη και το απόγευμα, παρόντος του προέδρου και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, θα γίνει το κρίσιμο (και ίσως, τελευταίο) ραντεβού.

Οι πιθανότητες για παραμονή του Μιραλάς είναι 50-50…

Από τη χθεσινή συνάντηση -παρουσία, εκτός του τεχνικού διευθυντή των «ερυθρόλευκων» και του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζου και του νομικού εκπροσώπου, Θόδωρου Γιαννίκου- με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του, Κριστόφ Ενροτό, προκύπτει ότι, σημείο τριβής αποτελούν, όχι μόνο οι αποδοχές του 23χρονου ποδοσφαιριστή, αλλά, ειδικά, η ρήτρα που θα μπει στο (νέο) συμβόλαιό του.

Δίχως να υπάρχει επίσημη ενημέρωση, ο Ενροτό φαίνεται πως ζητάει περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τον Ολυμπιακό να θέλει να κρατήσει τον Μιραλάς, αλλά όχι με… τρελούς οικονομικούς όρους.

Ωστόσο, το πρόβλημα εστιάζεται αλλού…

Η πλευρά του παίκτη αρνείται να ανέβει η ρήτρα αποδέσμευσης στα 10 εκατ. ευρώ, όπως ζήτησε η ΠΑΕ, ενώ τον σχετικό όρο έχουν αποδεχθεί στα νέα τους συμβόλαια και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Τοροσίδης (σ.σ. ο «Τόρο» δεν έχει υπογράψει, καθώς η συμφωνία, σε αυτή τη φάση, είναι προφορική).

Πάντως, παρά τα… παζάρια, το ραντεβού έγινε σε καλό κλίμα και εκφράζεται αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί η συμφωνία για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Μιραλάς με αυξημένες αποδοχές για τον ίδιο, αλλά και ορισμό μεγαλύτερης ρήτρας αποδέσμευσης.

Άλλωστε, η παρουσία οικονομικού διευθυντή και δικηγόρου στο ραντεβού μαρτυρά πως οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων…

«Ναι» για Αμπντούν!

Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν έχει ο Ολυμπιακός, εάν κι εφόσον η… τριάδα των μεταγραφών δώσει το «πράσινο φως».

Πότε θα γίνει γνωστό αυτό; Μετά τις 16 Μαΐου, όταν και θα γίνει η συνάντηση μεταξύ των Βαλβέρδε, Μαθία, Κοβάσεβιτς με τον Μαρινάκη.

Πάντως, χθες η ΠΑΕ επιβεβαίωνε επισήμως πως ο Αλγερινός είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.
Πρόσθετα, όμως, πως «αυτή τη στιγμή δεν βρισκόμαστε σε φάση ολοκλήρωσης μεταγραφών». Για να συνεχίσουν ότι «διερευνούμε τις επιλογές μας και τις αξιολογούμε. Περιμένουμε τις εισηγήσεις του τεχνικού επιτελείου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x