Αγγλία

«Κόλπο γκρόσο» με Φάμπρεγας

Γερό πλήγμα σε όλους τους τομείς θα προκαλέσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα κλέβοντάς της τον Σεσκ Φάμπρεγας σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun».

Γερό πλήγμα σε όλους τους τομείς θα προκαλέσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα κλέβοντάς της τον Σεσκ Φάμπρεγας σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun».

Η αγγλική εφημερίδα βασίζεται στο γεγονός ότι η Άρσεναλ με 35 εκ λίρες φέρεται διατεθειμένη να συζητήσει για την πώληση του παίκτη, ποσό το οποίο δεν έδωσε ποτέ πέρυσι η Μπαρτσελόνα και ούτε φέρεται και πάλι διατεθειμένη να δώσει.

Εκεί πατά η διοίκηση των «μερένχες» που θα προσπαθήσει να πείσει τον παίκτη ότι από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να δώσει το εν λόγω ποσό, τότε η Ρεάλ είναι η μόνη που μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν που τόσο πολύ θέλει.

Πέρα από το παρασκηνιακό «χαστούκι» που θα δώσουν έτσι στους «μπλαουγκράνα», οι Μαδριλένοι θα δυναμώσουν πολύ και αγωνιστικά με το δίδυμο στο κέντρο Αλόνσο και Φάμπρεγας να πληροί τις προδιαγραφές για την ομάδα που ονειρεύεται ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Τέλος το δημοσίευμα συνεχίζει πατώντας στο γεγονός ότι παρόλο που αυτή η φημολογία έχει αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες και φήμες υπήρξαν και από πέρυσι το καλοκαίρι σε αρχικό βαθμό, ο μέσος της Άρσεναλ δεν βγήκε ποτέ να διαψεύσει την περίπτωση αυτή και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Άκης Βαΐου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x