Stoiximan Super League

Δες ΑΕΚ… τώρα που μπορείς!

Ίσως τα… τελευταία εισιτήρια για φετινό εντός έδρας αγώνα της θέτει σε κυκλοφορία την Παρασκευή η ΑΕΚ. Με αρκετά μεγάλη την πιθανότητα η τιμωρία για τα επεισόδια του τελικού να είναι τουλάχιστον δύο αγωνιστικές, το πρώτο από τα τρία εντός έδρας ματς των play-off (με τον Ολυμπιακό Βόλου) δεν αποκλείεται να αποτελέσει την… ύστατη ευκαιρία των φίλων της «Ένωσης» να παρακολουθήσουν φέτος από κοντά την ομάδα τους.

Ίσως τα… τελευταία εισιτήρια για φετινό εντός έδρας αγώνα της θέτει σε κυκλοφορία την Παρασκευή η ΑΕΚ.

Με αρκετά μεγάλη την πιθανότητα η τιμωρία για τα επεισόδια του τελικού να είναι τουλάχιστον δύο αγωνιστικές, το πρώτο από τα τρία εντός έδρας ματς των play-off (με τον Ολυμπιακό Βόλου) δεν αποκλείεται να αποτελέσει την… ύστατη ευκαιρία των φίλων της «Ένωσης» να παρακολουθήσουν φέτος από κοντά την ομάδα τους.

Όλα αυτά, πάντως, με την υποσημείωση ότι η υπόθεση της ΑΕΚ θα εκδικαστεί μέχρι τη Δευτέρα. Διότι αν η απόφαση για την τιμωρία (όποιο κι αν είναι το μέγεθός της) ληφθεί από την Τρίτη κι έπειτα, η «Ένωση» θα αγωνιστεί με κόσμο και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, για το… σίγουρο παιχνίδι της Κυριακής (21:45), οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια ως εξής:

«Tην Παρασκευή 06/05 και το Σάββατο 07/05, ώρες 10:00-17:00, ΜΟΝΟ από το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν όλα τα εκδοτήρια ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και Λ. Κύμης, από τις έως 14:00 και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 17:45 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 17:45 έως και 30' μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 4, 15, 16 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 5, 12, 13, 14, 31 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 6 : Μόνο παιδικά 5€
Θύρες 7, 8, 9, 10, 11 : 20€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 29 : 50€ (Παιδικά 20€)
ΑΜΕΑ 13 : 10€

Τα παιδικά εισιτήρια καθώς και τα εισιτήρια ΑΜΕΑ θα προπωλούνται από την Παρασκευή 06/05 στα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.
Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας».


Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x