Stoiximan Super League

Κανένας φόβος για Γκαρσία

Κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο δεν επέτρεψαν στον Πάμπλο Γκαρσία να προπονηθεί σήμερα αλλά στον ΠΑΟΚ δεν δείχνουν να ανησυχούν για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην έναρξη των πλέι οφ. Όλα καλά με Ίβιτς, Παρακολούθησε την προπόνηση ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο δεν επέτρεψαν στον Πάμπλο Γκαρσία να προπονηθεί σήμερα αλλά στον ΠΑΟΚ δεν δείχνουν να ανησυχούν για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην έναρξη των πλέι οφ.

Για άλλη μια μέρα η δυνατή βροχόπτωση έκανε δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που γυμνάστηκαν το πρωί στη Σουρωτή. O Ουρουγουανός μέσος προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αλλά από αύριο κιόλας αναμένεται να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα.

Εντάξει και συνεπώς στη διάθεση του Μάκη Χάβου για το κυριακάτι παιχνίδι είναι οι Ίβιτς και Σνάουτσνερ. Τόσο ο Σέρβος μέσος ο οποίος χθες μετά από μια δυνατή σύγκρουση έκανε τρία ράμματα στο κεφάλι, όσο και ο Πολωνός μπακ (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση) πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε, όπως το συνηθίζει πολύ συχνά, ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακολούθησε το πρόγραμμα χωρίς να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να τα πει χθες στο περιθώριο του επιχειρηματικού φόρουμ που διοργάνωσαν οι Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x