Δελτία Τύπου

Κήρυξη έναρξης με εκλεκτές παρουσίες!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 6ου Τουρνουά Μπάσκετ Φοιτητών & Σπουδαστών N’Joy UNI-Basket 6 στο εκπληκτικό κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου (επί της οδού Μιαούλη) την Δευτέρα το πρωί. Στο τζάμπολ του 2011 παρευρέθηκαν τιμώντας την διοργάνωση με την παρουσία τους τόσο ο κ. Ανδρέας Ευθυμίου, Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου όσο και η κα Βασιλική Καραβία, αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ONA του πρώην Δήμου Μοσχάτου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 6ου Τουρνουά Μπάσκετ Φοιτητών & Σπουδαστών N’Joy UNI-Basket 6 στο εκπληκτικό κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου (επί της οδού Μιαούλη) την Δευτέρα το πρωί. Στο τζάμπολ του 2011 παρευρέθηκαν τιμώντας την διοργάνωση με την παρουσία τους τόσο ο κ. Ανδρέας Ευθυμίου, Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου όσο και η κα Βασιλική Καραβία, αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ONA του πρώην Δήμου Μοσχάτου. Οι δύο προσκεκλημένοι συγκέντρωσαν τους αθλητές των 2 ομάδων του εναρκτήριου αγώνα στο κέντρο του γηπέδου και τους καλωσόρισαν στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου. Ο Δήμαρχος μάλιστα τόνισε πως ό,τι χρειαστούν οι φοιτητές, ο Δήμος θα είναι στο πλευρό τους και τους ευχήθηκε να έχουν μία καλή αγωνιστική σεζόν αλλά και κάθε εκπλήρωση των ακαδημαϊκών τους στόχων!

Για την ιστορία, στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης αγωνίστηκαν μία ομάδα από τη Νομική και μία ομάδα από το Deree College με τους δεύτερους να κερδίζουν άνετα και να βγάζουν μάλιστα και κάποιες εκπληκτικές φάσεις στο παρκέ. Από τους νικητές ξεχώρισε η παρουσία του Ταταρούνη. Πλέον μέχρι σήμερα Τετάρτη έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 12 αγώνες και όλα βαίνουν αισίως. Συντόμως η διοργάνωση θα ανακοινώσει και το πρόγραμμα των αγώνων όλης της Α Φάσης. Η 1η αγωνιστική πάντως για να ολοκληρωθεί χρειάζεται άλλους 18 αγώνες. Στην διοργάνωση αξίζει να σημειωθεί πως αγωνίζονται παίχτες από εντελώς ερασιτεχνικό επίπεδο μέχρι και από την Α1 με αποτέλεσμα να διατηρείται ζωντανό το ενδιαφέρον για όλους και μάλιστα όταν κάποιες πιο αδύναμες ομάδες τυχαίνει να συναντούν μεγαθήρια, απλά απολαμβάνουν την εμπειρία να τίθενται αντίπαλοι με ονόματα που αλλιώς δεν θα είχαν την δυνατότητα ποτέ να αντιμετωπίσουν.

Στα πιο «εμπορικά» θέματα στην 3η αγωνιστική του θεσμού θα ξεκινήσει η διανομή στους παίχτες σοκολατούχου γάλακτος N’Joy που είναι και ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης και αυτό είναι κάτι που αντικειμενικά περιμένουν κάθε χρόνο πως και πως οι συμμετέχοντες ώστε να καταπολεμήσουν την …αγωνιστική υπογλυκαιμία!!!

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η Hummel με το αθλητικό υλικό της έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στις ομάδες και δείχνει να δικαιολογεί απόλυτα το όνομα της στο χώρο του μπάσκετ ως μία από τις πιο αξιόπιστες και καλές εταιρίες του χώρου.

Τέλος το www.clickagift.gr που αποτελεί το κορυφαίο site για δώρα εμπειριών είναι αυτό που στο τέλος θα αφήσει στον μεγάλο νικητή τις πιο γλυκές εντυπώσεις καθώς θα στείλει όλη την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο 3ήμερο ταξίδι στα Τζουμέρκα για rafting και ιππασία! Πρόκειται για έναν υποστηρικτή του N’Joy UNI-Basket 6 που προσφέρει εκπληκτικές και οικονομικές βιωματικές ιδέες για δώρα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x