Αγγλία

Σεζόν τέλος για Μπεν Αρφά

Αυτή τη φορά είναι οριστικό. Ο Χατέμ Μπεν Αρφά δεν πρόκειται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αφού υπέστη υποτροπή στον τραυματισμένο του πόδι. Ο Γάλλος χαφ είχε υποστεί κάταγμα κνήμης-περόνης τον περασμένο Οκτώβριο και μόλις τον Απρίλιο είχε επιστρέψει στις προπονήσεις του αγγλικού συλλόγου, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις ότι θα επανέλθει στις προπονησεις στις αρχές του καλοκαιριού.

Αυτή τη φορά είναι οριστικό.

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά δεν πρόκειται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αφού υπέστη υποτροπή στον τραυματισμένο του πόδι.

Ο Γάλλος χαφ είχε υποστεί κάταγμα κνήμης-περόνης τον περασμένο Οκτώβριο και μόλις τον Απρίλιο είχε επιστρέψει στις προπονήσεις του αγγλικού συλλόγου, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις ότι θα επανέλθει στις προπονησεις στις αρχές του καλοκαιριού.

«Υπέστη μια ελαφρά υποτροπή κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αυτά συμβαίνουν όταν επιστρέφεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Τώρα πια, η επιστροφή πριν τελειώσει η σεζόν είναι απίθανη» τόνισε ο προπονητής των “καρακαξών”, Άλαν Πάρντιου.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x