Επικαιρότητα

Το φως θα καίει ελληνικά…

Δεν απεμπολούμε τον έλεγχο της ΔΕΗ ξεκαθάρισε, μιλώντας σήμερα στην Βουλή, ο Πρωθυπουργός σχετικά με την επερχόμενη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου του Δημοσίου στην Επιχείρηση. Ο Γιώργος Παπανδρέου αρνήθηκε ότι στο εσωτερικό της κυβέρνησης υπάρχουν αντιρρήσεις για το προωθούμενο σχέδιο.

Δεν απεμπολούμε τον έλεγχο της ΔΕΗ ξεκαθάρισε, μιλώντας σήμερα στην Βουλή, ο Πρωθυπουργός σχετικά με την επερχόμενη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου του Δημοσίου στην Επιχείρηση. Ο Γιώργος Παπανδρέου αρνήθηκε ότι στο εσωτερικό της κυβέρνησης υπάρχουν αντιρρήσεις για το προωθούμενο σχέδιο. Για ασυνεννοησία της Κυβέρνησης, έκανε λόγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Και σφοδρή σύγκρουση του Πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα για τους χειρισμούς πριν από το Μνημόνιο στον απόηχο της δημοσιοποίησης αποσπάσματος συνέντευξης του Ντομινίκ Στρος Καν. Είχα καθήκον να προετοιμαστώ για κάθε ενδεχόμενο, παραδέχθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ανοίξατε την πόρτα για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με τη σύμφωνη γνώμη του Κώστα Καραμανλή, υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό και καθυστερήσεις, τόνισε ο νέος ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ πρώην εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης, κατά την τελετή ανάληψης των καθηκόντων του. Η φοροδιαφυγή είναι έγκλημα επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Αναγκαία χαρακτήρισε τη συνεργασία Κράτους - Εκκλησίας ο Γιώργος Παπανδρέου στη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρέπει να ληφθούν αποφάσεις που θα ανακουφίσουν τον κόσμο, τόνισε ο κ. Ιερώνυμος.

Συνολικά 14 ύποπτοι συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής στο πλαίσιο των ερευνών για τη σύλληψη των δραστών της αιματηρής συμπλοκής στου Ρέντη, την 1η Μαρτίου που κόστισε τη ζωή σε δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Για την υπόθεση προσήχθησαν συνολικά 35 άτομα.

Ένταση το πρωί έξω από το υπουργείο Υγείας μεταξύ αστυνομικών και απεργών νοσοκομειακών γιατρών και νοσηλευτών, που προσπάθησαν να εισέλθουν στο υπουργείο για να συναντηθούν με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Τα πρατήρια καυσίμων έχουν συμμορφωθεί με την επιβολή του «πλαφόν» στην τιμή της βενζίνης εκτιμά το υπουργείο Ανάπτυξης. Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις του οι πρατηριούχοι στην Σάμο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε πολλούς δρόμους του Λεκανοπεδίου την Κυριακή λόγω της 32ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης.

Χρηματιστήριο! Στο μείον 0,17% στις 15:25μμ. Στις 1.375 μονάδες ο γενικός δείκτης.

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος αύριο Σάββατο στην Αττική. Οι άνεμοι βόρειοι – βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί αύριο στην Αθήνα από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x