Χάντμπολ

Η ώρα του «τελικού»

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πάλευαν όλη τη χρονιά στην Α1 χάντμπολ για να φτάσουν στο συγκεκριμένο σημείο, ήτοι να παίξουν τον τίτλο του πρωταθλήματος μεταξύ τους. Αυτό θα γίνει το Σάββατο στη Μίκρα, όπου ο μόνιμος πρωταθλητής των τελευταίων δυο χρόνων υποδέχεται την «Ένωση», στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πάλευαν όλη τη χρονιά στην Α1 χάντμπολ για να φτάσουν στο συγκεκριμένο σημείο, ήτοι να παίξουν τον τίτλο του πρωταθλήματος μεταξύ τους. Αυτό θα γίνει το Σάββατο στη Μίκρα, όπου ο μόνιμος πρωταθλητής των τελευταίων δυο χρόνων υποδέχεται την «Ένωση», στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των αγώνων κατάταξης, όμως οι «ασπρόμαυροι» ευνοούνται ακόμα και με ισοπαλία, έχοντας το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία από τις δυο νίκες που σημείωσαν στην κανονική περίοδο επί της αντιπάλου τους. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται μόνο τη νίκη για να «κλέψουν» τον τίτλο από τους Θεσσαλονικείς. Χωρίς ενδιαφέρον η αναμέτρηση ανάμεσα στον Δούκα και τον Διομήδη Άργους στο «ΔΑΪΣ», με τις δυο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αδιάφορα είναι και τα δυο ματς για τα πλέι άουτ, με τους ΧΑΝΘ και Πανελλήνιο να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και τους Ιωνικό Ν.Φ. και Ζαφειράκη Νάουσας να έχουν υποβιβαστεί. Μάλιστα, οι Ναουσαίοι αποφάσισαν να μην κατέβουν στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας το Σάββατο.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:


3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β΄ ΦΑΣΗΣ

Ε.Κ.Γ. ΜΙΚΡΑΣ 15:00 Π.Α.Ο.Κ - Α.Ε.Κ. απευθείας από την ΕΤ1
Α.Π.Κ. ΔΑΪΣ 16:00 Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ


Χ.Α.Ν.Θ. 16:30 Χ.Α.Ν.Θ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ

ΙΩΝΙΚΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. - Ε.Γ.Σ.Ν ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ δε θα διεξαχθεί



Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x