Γαλλία

Στάση… τίτλου στο «Ζερλάν»

Να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για τον τίτλο, θέλει η δεύτερη της βαθμολογίας Μαρσέιγ, η οποία αγωνίζεται στο «Ζερλάν» κόντρα στη Λιόν, για την 34η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι «Λιονέ», που θα επιδιώξουν και εκείνοι τη νίκη, ώστε να παραμείνουν στη τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για τον τίτλο, θέλει η δεύτερη της βαθμολογίας Μαρσέιγ, η οποία αγωνίζεται στο «Ζερλάν» κόντρα στη Λιόν, για την 34η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι «Λιονέ», που θα επιδιώξουν και εκείνοι τη νίκη, ώστε να παραμείνουν στη τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Δύσκολη αποστολή περιμένει την πρωτοπόρο Λιλ, στο «Μαρσέλ Πικό» κόντρα στην Νανσί. Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τους «Λιλουά» από τη δεύτερη Μαρσέιγ (63 έναντι 62), με τον Ρούντι Γκαρσία να «πονοκεφαλιάζει», λόγω των πολλών απουσιών. Μόνο νίκη θέλουν και οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Η αντίπαλος της Λιόν για την τρίτη θέση και ισόβαθμή της, Παρί Σεν Ζερμέν (56 βαθμούς), φιλοξενείται στο «Λουί ΙΙ» από την Μονακό. Χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα οι πρωτευουσιάνοι, με τους Μονεγάσκους από την άλλη, να «καίγονται» για τη νίκη, καθώς δεν έχουν «κλειδώσει» την παραμονή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής

Σάββατο, 7/5

Αρλ-Σεντ Ετιέν (20:00)
Καέν-Λανς
Λοριάν-Τουλούζ
Μονακό-Παρί Σεν Ζερμέν
Μπορντό-Σοσό
Μπρεστ-Νις
Οσέρ-Μονπελιέ
Νανσί-Λιλ (22:00)

Κυριακή, 8/5

Βαλενσιέν-Ρεν (18:00)
Λιόν-Μαρσέιγ (22:00)


Η επόμενη (35η) αγωνιστική

Τρίτη, 10/5

Παρί Σεν Ζερμέν-Νανσί (22:00)
Σεντ Ετιέν-Λιλ

Τετάρτη, 11/5

Λανς-Μπορντό (20:00)
Μονπελιέ-Λοριάν
Νις-Αρλ
Οσέρ-Λιόν
Ρεν-Καέν
Σοσό-Μονακό
Τουλούζ-Βαλενσιέν
Μαρσέιγ-Μπρεστ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x