Επικαιρότητα

Ραντεβού οργανωμένων με πυροβολισμούς στην Κόρινθο

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε ραντεβού οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Κόρινθο. Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 00:30 ώρα (07-05-2011) τρεις (3) άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν κατά επτά (7) ημεδαπών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα πόδια οι δύο από αυτούς, ηλικίας 28 και 27 ετών.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε ραντεβού οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 00:30 ώρα (07-05-2011) τρεις (3) άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν κατά επτά (7) ημεδαπών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα πόδια οι δύο από αυτούς, ηλικίας 28 και 27 ετών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το ραντεβού κλείστηκε τηλεφωνικώς στην περιοχή Καλλιθέα της Κορίνθου, όπου οι οπαδοί της μίας ομάδας είχαν στήσει καρτέρι και όταν έφτασαν στο σημείο οι «αντίπαλοί» τους, τους πυροβόλησαν.

Από τους δύο άντρες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο (28 και 27 ετών) ο ένας, αν και βρίσκεται εκτός κινδύνου, πυροβολήθηκε στο πόδι και κινδυνεύει με ακρωτηριασμό. Ο άλλος, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και ενδεχομένως να πάρει σήμερα εξιτήριο.

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή το βράδυ, λίγο μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σιένα για τα ημιτελικά της Ευρωλίγκας, όταν οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν και λογομάχησαν στην περιοχή των Δικαστηρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x