Πόλο

«Θρυλικά» κορίτσια

Δεν «χαμπαριάζουν» τίποτα. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού επικράτησαν της Βουλιαγμένης και στον δεύτερο τελικό της Α1 πόλο γυναικών, αυτή την φορά στην έδρα τους στον Πειραιά, με 9-7 και πλέον προηγούνται με 2-0 στην σειρά. Οι «ερυθρόλευκες», που είχαν σε μεγάλη μέρα την Μανωλιουδάκη η οποία σκόραρε 4 τέρματα, απέχουν μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου. .

Δεν «χαμπαριάζουν» τίποτα. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού επικράτησαν της Βουλιαγμένης και στον δεύτερο τελικό της Α1 πόλο γυναικών, αυτή την φορά στην έδρα τους στον Πειραιά, με 9-7 και πλέον προηγούνται με 2-0 στην σειρά. Οι «ερυθρόλευκες», που είχαν σε μεγάλη μέρα την Μανωλιουδάκη η οποία σκόραρε 4 τέρματα, απέχουν μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου. Τσουρή: «Πάμε για το πρωτάθλημα».

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο οκτάλεπτο του ματς και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με 2-0. Η ομάδα του Λαιμού αντέδρασε και με τρία συνεχόμενα γκολ με τις Γερόλυμου και Λιόση.

Η Βουλιαγμένη όμως συνέχισε και στο δεύτερο οκτάλεπτο με πάθος κάνοντας το 4-2 με την Ρουμπέση αλλά μετά η Αντωνάκου πρωτοστάτησε στην κόκκινη αντεπίθεση. Αρχικά μείωσε η αρχηγός της ομάδας του Χάρη Παυλίδη, η Αβραμίδου ισοφάρισε και μπήκε και πάλι μπροστά με την Μανωλιουδάκη.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες βάδιζαν χέρι χέρι αλλά στο τέλος η Φαν Μπέλκουμ έδωσε διαφορά δύο γκολ στον Ολυμπιακό. Η Μανωλιουδάκη και πάλι αύξησε την διαφορά αλλά η Βουλιαγμένη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και οι Κόνουκ και Ρουμπέση έκαναν το 8-7 δίνοντας στον αγώνα διαστάσεις θρίλερ.

Η Φαν Μπέλκουμ όμως έδωσε τέλος στην αγωνία, σημείωσε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα και σφράγισε τη νίκη για τον Ολυμπιακό με 9-7.

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 19:00 στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 5-4, 7-5, 9-7

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x