Champions League

Έφεση για Μουρίνιο

Έφεση στην UEFA για την ποινή των πέντε αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Ζοσέ Μουρίνιο κατέθεσε η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης τη Δευτέρα. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποφάσισε την περασμένη Παρασκευή να τιμωρήσει με τη συγκεκριμένη ποινή συν πρόστιμο 50.000 ευρώ τον Πορτογάλο τεχνικό των εννιά φορές πρωταθλητών Ευρώπης για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Έφεση στην UEFA για την ποινή των πέντε αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Ζοσέ Μουρίνιο κατέθεσε η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης τη Δευτέρα. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποφάσισε την περασμένη Παρασκευή να τιμωρήσει με τη συγκεκριμένη ποινή συν πρόστιμο 50.000 ευρώ τον Πορτογάλο τεχνικό των εννιά φορές πρωταθλητών Ευρώπης για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όταν είχε αφήσει «αιχμές» περί ευνοϊκής αντιμετώπισης των πρωταθλητών Ισπανίας από τη διαιτησία.

Έτσι, οι «μερένχες» σκέφτηκαν πως είναι εφικτό να «πέσει» η ποινή με μια ενδεχόμενη έφεση, με τον Χόρχε Βαλντάνο να τη χαρακτηρίζει υπερβολική.

Ο «special one» έχει εκτίσει ήδη τη μία αγωνιστική στον επαναληπτικό με τους "μπλαουγκράνα".

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x