Stoiximan Super League

Live: ΑΕΚ Λάρνακας-Ολυμπιακός 0-1 (Τελικό)

Με γκολ του Μάρκο Πάντελιτς από το πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός νίκησε με σκορ 1-0 την ΑΕΚ Λάρνακας στο πρώτο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους. Βραβεύτηκαν Μαρινάκης και Νικοπολίδης πριν τη σέντρα. Δείτε το live του αγώνα από το www.sport-fm.gr

Με γκολ του Μάρκο Πάντελιτς από το πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός νίκησε με σκορ 1-0 την ΑΕΚ Λάρνακας στο πρώτο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους.

Βραβεύτηκαν Μαρινάκης και Νικοπολίδης πριν τη σέντρα.

Το live του αγώνα από το www.sport-fm.gr



90+4' Τελευταίο σφύριγμα.

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε δύο επιπλέον αλλαγές. Οι Θεοφίλου και Καστανάς άφησαν τις θέσεις τους στους Πεπέτσιο και Λίνσεν, αντίστοιχα.

89' Αλλαγή για την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Γκόμεζ άφησε την θέση του στον Κωνσταντίνου.

82' Κίτρινη κάρτα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

77' Δυνατό σουτ του Τζεμπούρ, δεν βρίσκει στόχο ο Αλγερινός.

75' Αλλαγή για την κυπριακή ομάδα. Βγαίνει ο Γκόμεζ, μπαίνει ο Ιωάννου.

69' Νέες αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Παπάζογλου, Μοδέστο, Γκαλίτσιος και Τζεμπούρ περνούν στις θέσεις των Πάντελιτς, Ουρτάδο, Χολέμπας και Ραούλ Μπράβο.

65’ Αναμπουμπούλα στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Πρίσο μπαίνει επικίνδυνα από δεξιά, κόπηκε την τελευταία στιγμή.

59' Μαζεμένες αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Τοροσίδης, Μιραλάς, Μέλμπεργκ, Γιάννης Παπαδόπουλος και Ιμπαγάσα κάθονται στον πάγκο. Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σουμπίνιο, Ζαϊρί, Φετφατζίδης περνούν στο παιχνίδι.

58’ Χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Κάθετη μπαλιά του Τοροσίδη, στο τετ-α-τετ ο Πάντελιτς, σουτάρει έξω ο Σέρβος.

54' Βλέπει την κίτρινη κάρτα ο Μέλμπεργκ.

47’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Επέλαση του Ρόμενταλ από δεξιά, παίρνει θέση στην περιοχή ο Τοροσίδης, πιάνει ένα γυριστό σουτ, περνάει άουτ.

46’ Διπλή αλλαγή για τους γηπεδούχους. Νέγκρι και Δημητρίου πέρασαν στις θέσεις των Φορτίν και Μαργκάσα, αντίστοιχα.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

41' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0! Ο Μιραλάς… σερβίρει και ο Πάντελιτς φάτσα με το τέρμα… εκτελεί με κοντινό σουτ!

38' Μακρινό ευθύβολο σουτ του Λίνσεν, διώχνει με τις γροθιές σε κόρνερ ο Πάρντο.

31’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ωραία μεταβίβαση του Γ. Παπαδόπουλου, βγάζει τον Μιραλάς σε θέσης βολής, ο Βέλγος πλασάρει με το αριστερό, σώζει ο Φορτίν.

9’ Καλή στιγμή για την ΑΕΚ Λάρνακας. Σέντρα του Μαργκάσα από αριστερά, στην κεφαλιά ο Μυτίδης, η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πάρντο.

8’ Απειλεί ο Ολυμπιακός με τον Τοροσίδη από δεξιά, ο Έλληνας αμυντικός γυρίζει παράλληλα, αλλά ο Φορτίν βγαίνει και προλαβαίνει τον επερχόμενο Πάντελιτς.

1' Στη σέντρα ο Ολυμπιακός. Έναρξη του φιλικού.

Ο Βαλβέρδε επέλεξε τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας τους Μέλμπεργκ και Μπράβο, αριστερό μπακ τον Χολέμπας, δεξί τον Τοροσίδη, στα χαφ τους Ουρτάδο και Γ. Παπαδόπουλο, στα πλάγια τους Μιραλάς (αριστερά) και Ρόμενταλ (δεξιά), τον Ιμπαγάσα σε ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή και μόνο στην κορυφή της επίθεσης τον Πάντελιτς.

Βραβεύθηκαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Αντώνης Νικοπολίδης πριν από τη σέντρα. Ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο βετεράνος πορτιέρο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.



ΑΕΚ Λάρνακας: Φορτίν, Μαργκάσα, Ζένκε, Λουκά, Θεοφίλου, Φαν Ντάικ, Λίνσεν, Γκόμεζ, Καμπρέρα, Πρίσο, Μυτίδης.

Ολυμπιακός: Πάρντο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Μπράβο, Χολέμπας, Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης.



Η αποστολή του Ολυμπιακού έτυχε θερμής υποδοχής κατά την άφιξή της στην Κύπρο. Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Μάρκο Πάντελιτς και Μοϊσές Ουρτάδο. «Υπάρχουν πολλοί Ολυμπιακοί στην Κύπρο όπως και παντού. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και τους ευχαριστούμε για την στήριξη τους όλη την χρονιά. Έτσι τους θέλουμε και την επόμενη σεζόν», ο Σέρβος επιθετικός, με τον Ισπανό μέσο να συμπληρώνει:

«Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το πανηγυρίσαμε μαζί με τον κόσμο μας. Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλούς τραυματισμούς και δεν μπορούσα να βρω ρυθμό. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να είμαι υγιής και θα κάνω τα πάντα για να είμαι πολύ καλύτερος. Είναι πολύ καλύτερα να παίζουμε κάποια ματς από το να κάνουμε μόνο προπονήσεις γιατί διατηρούμε τον ρυθμό μας καλύτερα».

Στην Μεγαλόνησο ταξίδεψε και ο Γιάννης Μώραλης: «Επιλέξαμε την Κύπρο για φιλικά ματς είναι ότι έχουμε πολύ κόσμο εδώ γι' αυτό κι εμείς θέλαμε να έρθουμε εδώ για να τους ευχαριστήσουμε. Επιπλέον θα δοκιμάσουμε κάποιους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής κατά την διάρκεια της σεζόν, αλλά και τους δανεικούς».

Πέραν του Ντένις Επστάιν, ο οποίος επέστρεψε μεν από την Κέρκυρα, αλλά θα βρεθεί στη Γερμανία λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας του και του Κώστα Μήτρογλου. Ο νεαρός φορ εξακολουθεί να έχει συμπάθειες στις τάξεις του Ολυμπιακού, όχι όμως αυτή που μετράει περισσότερο. Του Ερνέστο Βαλβέρδε… Ο Βάσκος τον άφησε εκτός αποστολής και αν του ρωτούσαν από τη διοίκηση «κόουτς, υπάρχει πρόταση τον δίνουμε;», θα απαντούσε χωρίς πολλή σκέψη: «Ναι»!

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τα φιλικά με την ΑΕΚ Λάρνακας και τον Απόλλωνα Λεμεσού: Πάρντο, Μέγερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλος, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Γκαλίτσιος, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Σουμπίνιο. Μολονότι είναι τραυματίας, ο Ριέρα ταξίδεψε στην Κύπρο και θα συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x