Stoiximan Super League

Κομμένα πια τα… δανεικά!

Ούτε στα φιλικά δεν… χαρίζεται ο Ολυμπιακός! Οι πρωταθλητές είδαν ΑΕΚ (Λάρνακας) και… γυάλισε το μάτι τους! Με τον Μιραλάς να «σερβίρει» και τον Πάντελιτς να «εκτελεί», νίκησαν με σκορ 1-0, στο πρώτο τους φιλικό επί κυπριακού εδάφους. Λίγα πράγματα από τους πρώην… δανεικούς. Βραβεύθηκαν Μαρινάκης και Νικοπολίδης.

Ούτε στα φιλικά δεν… χαρίζεται ο Ολυμπιακός!

Οι πρωταθλητές είδαν ΑΕΚ (Λάρνακας) και… γυάλισε το μάτι τους!

Με τον Κέβιν Μιραλάς να «σερβίρει» και τον Μάρκο Πάντελιτς να «εκτελεί», νίκησαν με σκορ 1-0 στο πρώτο τους φιλικό επί κυπριακού εδάφους.

Λίγα πράγματα από τους πρώην… δανεικούς. Σουμπίνιο, Παπάζογλου και Γκαλίτσιος πέρασαν στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν... ακούμπησαν.

Το μόνο τους ελαφρυντικό το γεγονός ότι έγιναν πολλές αλλαγές και χάθηκε ο ρυθμός.

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr

90+4' Τελευταίο σφύριγμα.

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε δύο επιπλέον αλλαγές. Οι Θεοφίλου και Καστανάς άφησαν τις θέσεις τους στους Πεπέτσιο και Λίνσεν, αντίστοιχα.

89' Αλλαγή για την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Γκόμεζ άφησε την θέση του στον Κωνσταντίνου.

82' Κίτρινη κάρτα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

77' Δυνατό σουτ του Τζεμπούρ, δεν βρίσκει στόχο ο Αλγερινός.

75' Αλλαγή για την κυπριακή ομάδα. Βγαίνει ο Γκόμεζ, μπαίνει ο Ιωάννου.

69' Νέες αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Παπάζογλου, Μοδέστο, Γκαλίτσιος και Τζεμπούρ περνούν στις θέσεις των Πάντελιτς, Ουρτάδο, Χολέμπας και Ραούλ Μπράβο.

65’ Αναμπουμπούλα στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Πρίσο μπαίνει επικίνδυνα από δεξιά, κόπηκε την τελευταία στιγμή.

59' Μαζεμένες αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Τοροσίδης, Μιραλάς, Μέλμπεργκ, Γιάννης Παπαδόπουλος και Ιμπαγάσα κάθονται στον πάγκο. Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σουμπίνιο, Ζαϊρί, Φετφατζίδης περνούν στο παιχνίδι.

58’ Χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Κάθετη μπαλιά του Τοροσίδη, στο τετ-α-τετ ο Πάντελιτς, σουτάρει έξω ο Σέρβος.

54' Βλέπει την κίτρινη κάρτα ο Μέλμπεργκ.

47’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Επέλαση του Ρόμενταλ από δεξιά, παίρνει θέση στην περιοχή ο Τοροσίδης, πιάνει ένα γυριστό σουτ, περνάει άουτ.

46’ Διπλή αλλαγή για τους γηπεδούχους. Νέγκρι και Δημητρίου πέρασαν στις θέσεις των Φορτίν και Μαργκάσα, αντίστοιχα.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

41' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0! Ο Μιραλάς… σερβίρει και ο Πάντελιτς φάτσα με το τέρμα… εκτελεί με κοντινό σουτ!

38' Μακρινό ευθύβολο σουτ του Λίνσεν, διώχνει με τις γροθιές σε κόρνερ ο Πάρντο.

31’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ωραία μεταβίβαση του Γ. Παπαδόπουλου, βγάζει τον Μιραλάς σε θέσης βολής, ο Βέλγος πλασάρει με το αριστερό, σώζει ο Φορτίν.

9’ Καλή στιγμή για την ΑΕΚ Λάρνακας. Σέντρα του Μαργκάσα από αριστερά, στην κεφαλιά ο Μυτίδης, η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πάρντο.

8’ Απειλεί ο Ολυμπιακός με τον Τοροσίδη από δεξιά, ο Έλληνας αμυντικός γυρίζει παράλληλα, αλλά ο Φορτίν βγαίνει και προλαβαίνει τον επερχόμενο Πάντελιτς.

1' Στη σέντρα ο Ολυμπιακός. Έναρξη του φιλικού.

ΑΕΚ Λάρνακας: Φορτίν, Μαργκάσα, Ζένκε, Λουκά, Θεοφίλου, Φαν Ντάικ, Λίνσεν, Γκόμεζ, Καμπρέρα, Πρίσο, Μυτίδης.

Ολυμπιακός: Πάρντο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Μπράβο, Χολέμπας, Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης.

Ο Βαλβέρδε επέλεξε τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας τους Μέλμπεργκ και Μπράβο, αριστερό μπακ τον Χολέμπας, δεξί τον Τοροσίδη, στα χαφ τους Ουρτάδο και Γ. Παπαδόπουλο, στα πλάγια τους Μιραλάς (αριστερά) και Ρόμενταλ (δεξιά), τον Ιμπαγάσα σε ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή και μόνο στην κορυφή της επίθεσης τον Πάντελιτς.

Βραβεύθηκαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Αντώνης Νικοπολίδης πριν από τη σέντρα. Ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο βετεράνος πορτιέρο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x