Stoiximan Super League

Ποιους θα βάλει να… το βάλουν;

Τη μέρα που ο Σταύρος Αδαμίδης ζήτησε (ξανά) από τον κόσμο να «βάλει πλάτη», η αναζήτηση της τριάδας που θα… βάλει γκολ στον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε. Οι σίγουρες απουσίες των τραυματιών Σκόκο-Λυμπερόπουλου έχουν κάνει «γρίφο» την επίθεση της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play off -με τον Μανόλο Χιμένεθ, πάντως, να μη… βιάζεται να τον λύσει.

Τη μέρα που ο Σταύρος Αδαμίδης ζήτησε (ξανά) από τον κόσμο να «βάλει πλάτη», η αναζήτηση της τριάδας που θα… βάλει γκολ στον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε.

Οι σίγουρες απουσίες των τραυματιών Σκόκο-Λυμπερόπουλου έχουν κάνει «γρίφο» την επίθεση της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play off -με τον Μανόλο Χιμένεθ, πάντως, να μη… βιάζεται να τον λύσει.

Στην προπόνηση της Τρίτης (όπου ο Λυμπερόπουλος ξεκίνησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ο Σκόκο συνέχισε το ατομικό του υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή), ο Ανδαλουσιανός δεν έκανε κάποια δοκιμή που να δείχνει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα χωρίς αυτούς.

Με εκείνους που αγωνίστηκαν την Κυριακή, λοιπόν, να ακολουθούν χαλαρό πρόγραμμα και τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά και να παίζουν δίτερμα, η πρόβα ενδεκάδας μετατέθηκε για την (τελευταία πριν το ντέρμπι) προπόνηση της Τετάρτης.

Παρόλα αυτά, θεωρείται πολύ πιθανή σ’ αυτή η διατήρηση του δίδυμου στα στόπερ (Δέλλα, Μανωλά), όπως και αυτή του Γεωργέα δεξιά. Στο άλλο άκρο, δε, πιθανότατα θα επιστρέψει ο (τιμωρημένος στην πρεμιέρα) Καράμπελας. Αυτό σημαίνει ότι ο φορμαρισμένος Λαγός θα διεκδικήσει την θέση του Μίτσελ στην τριάδα των χαφ μαζί με τους «σίγουρους» Ντιόπ-Μάκο.

Τα αινίγματα, ωστόσο, ξεκινούν από ‘κει και μπροστά, όπου η μεσοεπιθετική τριάδα του ρόμβου θα αναζητηθεί ανάμεσα στους… εναπομείναντες Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μπαχά και του (υποδειγματικού επαγγελματία, παρά τη διαφαινόμενη αποχώρησή του) Ίσμαελ Μπλάνκο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x