Ιταλία

Πάει το νταμπλ…

Με τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος θα μείνει η Μίλαν (δεν είναι κι άσχημα!), η οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 στην έδρα της Παλέρμο, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας (ο πρώτος αγώνας είχε λήξει 2-2). Οι «ροσονέρι» έχασαν τη μεγάλη να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου η ομάδα της Σικελίας θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ίντερ και Ρόμα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι δύο ομάδες το παιχνίδι, το οποίο μετατράπηκε σε θρίλερ στα τελευταία του λεπτά.

Με τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος θα μείνει η Μίλαν (δεν είναι κι άσχημα!), η οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 στην έδρα της Παλέρμο, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας (ο πρώτος αγώνας είχε λήξει 2-2).

Οι «ροσονέρι» έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου η ομάδα της Σικελίας θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ίντερ και Ρόμα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι δύο ομάδες το παιχνίδι, το οποίο μετατράπηκε σε θρίλερ στα τελευταία του λεπτά.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μιλιάτσιο στο 63’, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μπόβο εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά την έχρισε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, αφού η Μίλαν είχε μείνει με δέκα παίκτες από την αποβολή του Φαν Μπόμελ στο 72’.

Η… υπερβολική χαρά, όμως, λένε ότι μερικές φορές έχει μη αναμενόμενα αποτελέσματα, στη… λογική του «γέλα, γέλα, κλάψε, κλάψε». Κάπως έτσι την πάτησε κι ο Μπόβο, ο οποίος δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα από το γκολ που πέτυχε, έκανε ένα δολοφονικό μαρκάρισμα στον Πάτο (τον βρήκε με τις τάπες στο πρόσωπο) και πήρε κι αυτός τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στο 81’ οι «ροσονέρι» είχαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ, όταν η μπάλα από το πλασέ του Ιμπραΐμοβιτς, βρήκε πρώτα στο αριστερό, κι έπειτα στο δεξή δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων και απομακρύνθηκε. Βέβαια, στο 90+4’ ο Σουηδός επιθετικός βρήκε στόχο, μείωσε για την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι, αλλά πλέον ήταν πολύ αργά…



Ίντερ- Ρόμα

Την Τετάρτη στις 21:45 διεξάγεται ο έτερος επαναληπτικός ημιτελικός, μεταξύ της Ίντερ και της Ρόμα, με τους «νερατζούρι» να έχουν σαφές προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 1-0 στον πρώτο αγώνα στην πρωτεύουσα. Οι Μιλανέζοι έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την απευθείας έξοδο στο Champions League, αλλά μετά το περσινό τρεμπλ θέλουν να μη χάσουν και το Κύπελλο φέτος.

Ο Λεονάρντο δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ρανόκια και τον τραυματία Σνάιντερ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Στάνκοβιτς και Μότα. Στον αντίποδα, οι Ρωμαίοι δίνουν μάχη για την τέταρτη θέση στη Serie A (ισοβαθμούν στην πέμπτη θέση με τη Λάτσιο, δύο βαθμούς πίσω από την τέταρτη Ουντινέζε). Ο Βιντσέντζο Μοντέλο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Τότι και τους τραυματίες Μεξές και Μπρίγκι.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x