Αγγλία

(Κρ)άουτς και… είδε αστεράκια!

Άλλος «χτύπησε», άλλος είδε αστεράκια στο Μάντσεστερ! Ένα γκολ του Πίτερ Κράουτς στη… λάθος εστία σφράγισε το εισιτήριο της Σίτι για τα προκριματικά του Champions League (1-0) και «σκότωσε» τις ελπίδες της Τότεναμ να ξαναπάρει εκείνο του Europa απ’ τα χέρια της Λίβερπουλ!

Άλλος «χτύπησε», άλλος είδε αστεράκια στο Μάντσεστερ!

Ένα γκολ του Πίτερ Κράουτς στη… λάθος εστία σφράγισε το εισιτήριο της Σίτι για τα προκριματικά του Champions League (1-0) και «σκότωσε» τις ελπίδες της Τότεναμ να ξαναπάρει εκείνο του Europa απ’ τα χέρια της Λίβερπουλ!

Στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 33η αγωνιστική της Premier League, οι «πολίτες» δεν εντυπωσίασαν ακριβώς με την απόδοσή τους. Κατάφεραν, ωστόσο, να προστατέψουν μέχρι τέλους το προβάδισμα που «κέρασε» (με… ωραία προβολή στο 30’) ο Κράουτς και να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την τέταρτη θέση.

Διατήρησαν, δε, κάθε άλλο παρά… απατηλές ελπίδες και για την τρίτη (που οδηγεί απευθείας στους ομίλους), απέχοντας δύο μόλις πόντους από την Άρσεναλ.

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ έμεινε άλλους τόσους πίσω από τη Λίβερπουλ και θα πάει… με το μαχαίρι στα δόντια την Κυριακή στο «Άνφιλντ» -όπου θα κριθεί εν πολλοίς (και ανεξάρτητα πλέον από το ποιος εκ των Μάντσεστερ Σίτι και Στόουκ θα κατακτήσει το Σάββατο το Κύπελλο) για ποια απ’ τις δύο θα… ανοίξουν και τη νέα σεζόν τα σύνορα.


szolj hozza: M1-0T


Η επόμενη αγωνιστική (37η)

Σάββατο, 14/5 (14:45)

Μπλάκμπερν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μπλάκπουλ-Μπόλτον
Σάντερλαντ-Γουλβς
Γουέστ Μπρομ-Έβερτον

Κυριακή, 15/5 (18:00)

Τσέλσι-Νιούκαστλ (15:30)
Άρσεναλ-Άστον Βίλα
Μπέρμιγχαμ-Φούλαμ
Λίβερπουλ-Τότεναμ
Γουίγκαν-Γουέστ Χαμ

Τρίτη, 17/5

Μάντσεστερ Σίτι-Στόουκ (21:45)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x