Γενικά

Μισή πρόκριση για Βελέζ (video)

Η Βελέζ Σάρσφιλντ συνέτριψε με 3-0 τη Λιμπερτάδ και βρίσκεται με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες εν όψει του επαναληπτικού της επόμενης εβδομάδας στην Παραγουάη. Στον άλλο προημιτελικό που έγινε τα ξημερώματα, η Τζαγκουάρες με κεφαλιά του Αντόνιο Πεντρόσα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε ισοπαλία 1-1 στο Μεξικό απέναντι στη Σέρο Πορτένο.

Η Βελέζ Σάρσφιλντ συνέτριψε με 3-0 τη Λιμπερτάδ και βρίσκεται με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες εν όψει του επαναληπτικού της επόμενης εβδομάδας στην Παραγουάη. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος στην Αργεντινή προηγήθηκε με τον Μαξιμιλιάνο Μοράλες στο 20’, ενώ ο Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες στο 76’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον τερματοφύλακα Τομπίας Βάργκας και στο 80’ από λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε επίπεδα ασφαλείας.

Αν η Βελέζ υπερασπιστεί το σκορ στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει μία εκ των Πενιαρόλ (Ουρουγουάη) ή Ουνιβερσιδάδ Καθολικά (Χιλή), με την πρώτη να έχει προβάδισμα μετά το 2-0 στο πρώτο ματς στην έδρα της.



Στον άλλο προημιτελικό που έγινε τα ξημερώματα, η Τζαγκουάρες με κεφαλιά του Αντόνιο Πεντρόσα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε ισοπαλία 1-1 στο Μεξικό απέναντι στη Σέρο Πορτένο. Οι Παραγουανοί είχαν προηγηθεί στο 72’ με τον Τζόναθαν Φάμπρο. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά μία εκ των Σάο Πάουλο (Βραζιλία) ή Όνσε Κάλντας (Κολομβία), με την ομάδα του Σάο Πάουλο να έχει επικρατήσει εκτός έδρας με 1-0 στον πρώτο αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x