Stoiximan Super League

«Άντρας» ο Ταμπάκης, θλίψη για τον Αθανασόπουλο

Ο τερματοφύλακας της golden team, Αλέξανδρος Ταμπάκης, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τον Παναθηναϊκό. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον θάνατο του Χρήστου Αθανασόπουλου, που ήταν επί σειρά ετών υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας.

Ο τερματοφύλακας της golden team, Αλέξανδρος Ταμπάκης, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τον Παναθηναϊκό.

Από παιδί, έγινε ο άντρας. Ο 19χρονος τερματοφύλακα της under-20 ομάδας του «τριφυλλιού», Αλέξανδρο Ταμπάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την κανονική ομάδα, πραγματοποιώντας ένα όνειρό του.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Ταμπάκης ήρθε σε συμφωνία για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου τριετούς διάρκειας», ήταν ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Αθανασόπουλου έδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ. «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Χρήστου Αθανασόπουλου. Η αφοσίωση και το πάθος του για τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσουν ζωντανό στη μνήμη όλων μας» ήταν η λιτή ανακοίνωση.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x