Red Bull Cliff Diving

Οι νικητές που θα μάθουν καταδύσεις με τους καλύτερους !

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα Red Bull Cliff Diving World Series έρχεται σε λίγες ημέρες (Κυριακή, 22 Μαΐου) για δεύτερη φορά στην Ελλάδα. Μετά τον τελικό του 2009 η λίμνη της Βουλιαγμένης υποδέχεται τους καλύτερους αθλητές καταδύσεων του κόσμου.

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα Red Bull Cliff Diving World Series έρχεται σε λίγες ημέρες (Κυριακή, 22 Μαΐου) για δεύτερη φορά στην Ελλάδα. Μετά τον τελικό του 2009 η λίμνη της Βουλιαγμένης υποδέχεται τους καλύτερους αθλητές καταδύσεων του κόσμου.

Σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου 2011, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τη συμμετοχή στο Workshop δίπλα στους κορυφαίους αθλητές καταδύσεων στον κόσμο. Λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα, τέσσερις τυχεροί επισκέπτες του Sport-fm.gr θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την τέχνη του cliff diving και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους από τα ύψη των 2, 5, 7 ή και 10 μέτρων.

Οι νικητές είναι:

Αλέξανδρος Αλεξανδρής, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -262.
Αναστάσιος Παναγιωτάκης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -562.
Αλέξανδρος Στέλλας, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -559.
Δημήτρης Σωτηρόπουλος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -501.

Δείτε εντυπωσιακά πλάνα από καταδύσεις του Red Bull Cliff Diving:



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα). 1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2011 έως και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011 και ώρα 12:00. 2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα. 3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει τέσσερις (4) νικητές. 4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι η συμμετοχή στο workshop που θα γίνει την Πέμπτη 19 Μαΐου με θέμα μαθήματα καταδύσεων από διάφορα ύψη υπό την επιμέλεια αθλητών του Red Bull Cliff Diving. 5. Κάθε νικητής μπορεί να ενημερωθεί για τη διαδικασία παραλαβής του Δώρου του τηλεφωνώντας στα γραφεία του Διοργανωτή. Σε περίπτωση που δεν προσέλθει την ημέρα διεξαγωγής του workshop, χάνει κάθε δικαίωμα στο Δώρο. Για την απολαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει με επίσημο έγγραφο την εγκυρότητα των στοιχείων του. 6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. 7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του. 8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τον «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν. 9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο. 10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x