Stoiximan Super League

Οίδημα ο Βιεϊρίνια

Χωρίς να συμμετέχουν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Πάμπλο Κοντρέρας στη σημερινή προπόνηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις το πρωί, οι οποίες έδειξαν οίδημα στον αριστερό τετρακέφαλο, αλλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», όπως και ο Χιλιανός αμυντικός, ο οποίος έκανε θεραπεία και αποκατάσταση.

Χωρίς να συμμετέχουν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Πάμπλο Κοντρέρας στη σημερινή προπόνηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις το πρωί, οι οποίες έδειξαν οίδημα στον αριστερό τετρακέφαλο, αλλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», όπως και ο Χιλιανός αμυντικός, ο οποίος έκανε θεραπεία και αποκατάσταση.

Η συμμετοχή των δύο παικτών στο παιχνίδι με την «Ένωση» θα κριθεί αύριο, με την απουσία του Βλάνταν Ίβιτς να είναι η μόνη δεδομένη, ο οποίος θα χάσει όλα τα εναπομείναντα ματς των πλέι οφ. Στα θετικά για τον Μάκη Χάβο είναι η επιστροφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη, έπειτα από απουσία δύο αγώνων.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Γκαρσία, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x