Stoiximan Super League

Οριστικά Σκ(Ok)ο!

Το χαμόγελο που είχε… σχηματίσει απ’ την Παρασκευή στο πρόσωπο του Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαίωσε ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός συμμετείχε χωρίς καμία ενόχληση και στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Ανδαλουσιανού για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Δείτε την αποστολή της «Ένωσης» για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-off.

Το χαμόγελο που είχε… σχηματίσει απ’ την Παρασκευή στο πρόσωπο του Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαίωσε ο Νάτσο Σκόκο.

Ο Αργεντινός συμμετείχε χωρίς καμία ενόχληση και στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Ανδαλουσιανού για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο τραυματισμός του Σκόκο στον τελικό του Κυπέλλου (θλάση α’ βαθμού) να του κόστισε αρκετές μέρες αποχής από τη δράση, ωστόσο η επιστροφή του σε αυτή -έστω και στις δύο τελευταίες προπονήσεις- κρίθηκε αρκετή για να ενισχύσει, έστω και όχι για 90 λεπτά, την «Ένωση» στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Εκεί που, ούτως ή άλλως δεν θα δώσουν το «παρών» οι τραυματίες Λυμπερόπουλος και Γιάχιτς (που συνέχισαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας), αλλά και οι Μπερνς, Έντερ, Ντρπιτς και Αργυρίου -που κόπηκαν για λόγους τακτικής από τον Χιμένεθ.

Αναλυτικά στην αποστολή που επέλεξε ο Ανδαλουσιανός για το κυριακάτικο ματς (η οποία αποτελείται ξανά από 20 παίκτες -και όχι από 18 όπως στις δύο πρώτες αγωνιστικές των play-off), συμμετέχουν οι εξής:

Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Δέλλας, Μανωλάς, Ματέος, Νασούτι, Καράμπελας, Νταντόμο, Ντιόπ, Μάκος, Γκέντσογλου, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Λαγός, Μπαχά, Μπλάνκο και Σκόκο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x