Γ' Εθνική

Να γιορτάσει με κούπα!

Την άνοδο της στη Football League ετοιμάζεται να γιορτάσει η Επανομή με αντίπαλο την Κοζάνη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Football League 2. Η δεύτερη Καλλονή ταξιδεύει στη Φιλιππιάδα για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό και θέλει νίκη, σε συνδυασμό με στραβοπάτημα των πρωτοπόρων για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στη μάχη της παραμονής πέντε ομάδες θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τις τρεις θέσεις που μαζί με τον Μακεδονικό θα οδηγήσουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Την άνοδο της στη Football League ετοιμάζεται να γιορτάσει η Επανομή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κοζάνη, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Football League 2.

Η δεύτερη Καλλονή ταξιδεύει στη Φιλιππιάδα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό και θέλει νίκη, σε συνδυασμό με στραβοπάτημα των πρωτοπόρων για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Στη μάχη της παραμονής πέντε ομάδες θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τις τρεις θέσεις που μαζί με τον Μακεδονικό θα οδηγήσουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Έτοιμη να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και την απευθείας άνοδο στη Football League είναι η Επανομή. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, θέλει να κλείσει με νίκη την επιτυχημένη χρονιά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κοζάνη, η οποία πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν με το βαρύ 5-2 από τον Φωκικό, ενώ η Αναγέννηση Επανομής επικράτησε με σκορ 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Η Καλλονή, έχοντας εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, η οποία της δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσει με δύο βαθμούς στα play-off, θα ταξιδέψει στη Φιλιππιάδα με στόχο τη νίκη, ενώ θα έχει και το μυαλό της στην Κοζάνη. Ευελπιστεί σε ένα στραβοπάτημα της Επανομής, ώστε να κλέψει στην τελευταία στροφή τον τίτλο. Την προηγούμενη αγωνιστική και οι δύο ομάδες νίκησαν, η Καλλονή 3-0 τον Ναυπακτιακό Αστέρα και ο Εθνικός εκτός έδρας τον Αετό Σκύδρας με σκορ 1-0. Το παιχνίδι είναι οριακό για τους γηπεδούχους, αφού μόνο με νίκη θα έχουν ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας και Ναυπακτιακός Αστέρας κοντράρονται, με το νικητή να εξασφαλίζει την παραμονή του και τον ηττημένο να εξαρτάται άμεσα από τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων. Μια ακόμα ομάδα που καίγεται για βαθμούς είναι η Ζάκυνθος, η οποία υποδέχεται τον Αετό Σκύδρας με μοναδικό στόχο το τρίποντο και παράλληλα απώλειες των άλλων ομάδων που βρίσκονται στην ίδια μοίρα.

-Οι ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη και τρίτη θέση θα συγκροτήσουν έναν όμιλο, με την δεύτερη και τρίτη ομάδα του πρώτου ομίλου και θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Football League. Οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες ξεκινούν τα play-off με δύο βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Κυριακή 15/05 (17:00)

Κοζάνη – Αναγέννηση Επανομής

Τύρναβος – Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εορδαϊκός

Δόξα Κρανούλας – Μακεδονικός

Ζάκυνθος – Αετός Σκύδρας

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας – Ναυπακτιακός Αστέρας

Εθνικός Φιλιππιάδας - Καλλονή

Ρεπό: Φωκικός

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x