Ελλάδα

«Μοναδικός ο Ομπράντοβιτς, “φαινόμενο” ο Διαμαντίδης»

Η ψυχραιμία και τα λάθη θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο προπονητής στου Παγκρατίου και άλλοτε συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επίσης, χαρακτήρισε «μοναδικό σε αυτό που κάνει» τον Σέρβο τεχνικό και «φαινόμενο» τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η ψυχραιμία και τα λάθη θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο προπονητής στου Παγκρατίου και άλλοτε συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επίσης, χαρακτήρισε «μοναδικό σε αυτό που κάνει» τον Σέρβο τεχνικό και «φαινόμενο» τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη χθεσινή νίκη του Παγκρατίου επί του Πανελευσινιακού: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ ένταση, το οποίο κρίθηκε στην παράταση, ωστόσο ήταν μία νίκη που τη χρειαζόμασταν οπωσδήποτε. Εκτός από την Νήαρ Ηστ δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και το σίγουρο είναι ότι θα γίνει “χαμός” στο τέλος». Για εμάς είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία, η οποία μας γεμίζει με άγχος και αυξάνει περισσότερο την πίεση. Θα είναι μία μεγάλη χρονιά, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Α2: «Το προβλήματα που υπάρχουν είναι λίγο-πολύ γνωστά. Οι συνθήκες εξακολουθούν να μην είναι καλές, ενώ υπάρχουν κάποια πράγματα, τα οποία δεν έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια. Βλέπουμε, ότι η κρίση έχει μας έχει αγγίξει αρκετά στο οικονομικό. Το συγκεκριμένο, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις ομάδες, γεγονός που σε κάνει να μην κοιτάς με αισιοδοξία. Πλέον, υπάρχει μόνο το φιλότιμο, αλλά τα οικονομικά δεν παύουν να είναι τροχοπέδη για μία ομάδα».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Είναι ένας τελικός, στον οποίο δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά. Αυτή την εποχή και στο επίπεδο που βρίσκονται, είναι παρακινδυνευμένο να προβλέψεις κάτι. Πάντως, και οι δύο έχουν δίψα για τη νίκη. Όποιος δείξει ψυχραιμία και κάνει τα λιγότερα λάθη, θα πάρει το ματς».

Για το αν πρόκειται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κάνει κάποιο νέο τρικ: «Ο Παναθηναϊκός έχει πιο ανεβασμένη ψυχολογία, λόγω της κατάκτησης του έκτου ευρωπαϊκού. Το ζήτημα για εκείνον, είναι να γυρίσει το μυαλό και το σώμα στην ελληνική πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός είναι και αυτός διψασμένο, ενώ είχε και περισσότερο χρόνο, ώστε να προετοιμαστεί για αυτό το ματς. Ωστόσο, δεν νομίζω να δούμε κάτι καινούριο από τον Παναθηναϊκό, γιατί η “συνταγή” είναι γνωστή και επιτυχημένη».

Για το πώς θα χαρακτήριζε τον Ομπράντοβιτς και πώς τον Διαμαντίδη: «Ο Ομπράντοβιτς είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει, ενώ ο Διαμαντίδης είναι “φαινόμενο”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x