Stoiximan Super League

Σολάκης: «Θα χτυπήσουμε και το ματς στο ΟΑΚΑ»!

Υπόσχεση στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, ότι η ομάδα, μετά τη σημερινή επικράτησή της επί του Παναθηναϊκού (2-1), θα πάει και στο ΟΑΚΑ να «χτυπήσει» το παιχνίδι, έδωσε ο σκόρερ του πρώτου γκολ των «ερυθρόλευκων», Ηλίας Σολάκης. «Δικαιούμασταν την είσοδο στα πλέι οφ και πάμε για ό,τι καλύτερο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Τώρα, θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι και στο ΟΑΚΑ, για να πάρουμε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε.

Υπόσχεση στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, ότι η ομάδα, μετά τη σημερινή επικράτησή της επί του Παναθηναϊκού (2-1), θα πάει και στο ΟΑΚΑ να «χτυπήσει» το παιχνίδι, έδωσε ο σκόρερ του πρώτου γκολ των «ερυθρόλευκων», Ηλίας Σολάκης.

«Δικαιούμασταν την είσοδο στα πλέι οφ και πάμε για ό,τι καλύτερο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Τώρα, θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι και στο ΟΑΚΑ, για να πάρουμε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε.

Όσο για το ματς, τόνισε: «Κάναμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Όταν έχεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, μπορείς να παίξεις έτσι. Κάναμε ευκαιρίες και στο δεύτερο γύρισε η τύχη, πετύχαμε δύο γκολ και νικήσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x