Ελλάδα

Πράσινη... αυτοκριτική

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν δίστασαν να κάνουν δημόσια αυτοκριτική για την απώλεια του Κυπέλλου μετά την ήττα τους στον τελικό από τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν δίστασαν να κάνουν δημόσια αυτοκριτική για την απώλεια του Κυπέλλου μετά την ήττα τους στον τελικό από τον Ολυμπιακό.

«Δεν ξέρω γιατί δεν παίξαμε καλά… Κάναμε πολλά λάθη», είπε ο Ντρου Νίκολας και πρόσθεσε: «Κάποιοι από εμάς θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει καλύτερα και να είχαμε βοηθήσει τον Μάικ και τον Δημήτρη. Δε νομίζω ότι μας επηρέασε η Ευρωλίγκα. Ξέραμε όλοι ότι είχαμε μπροστά μας έναν τελικό και ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Αν δεν παίζεις καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα, χάνεις.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου, είπε: «Χάθηκε μια μάχη , αλλά όχι ο πόλεμος. Πριν μια εβδομάδα βρεθήκαμε στην κορυφή της Ευρώπης, δεν έχει αλλάξει αυτό. Χάσαμε μια μάχη όχι τον πόλεμο. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα να δουλέψουμε σκληρά, να αποδείξουμε στο παρκέ ότι είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό κάτι παθαίνουμε. Οι συνολικά τρεις ήττες πρέπει να αποτελέσουν έξτρα κίνητρο».

Τέλος ο Ίαν Βουγιούκας, τόνισε: «Συνεχίζουμε… Θα είμαστε πιο δυνατοί στην συνέχεια. Δεν παίξαμε καλά, χάσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ και κάναμε πολλά λάθη. Έχουμε ακόμη έναν μεγάλο στόχο μπροστά μας, το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα μεγάλο στόχο ακόμα να πραγματοποιήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x