Μοτοσικλέτα

Kymco Jetix 125 …το Παπί!

Το εντελώς νέο JETIX 125 έρχεται να συμπληρώσει την πλούσια γκάμα των μοντέλων της KYMCO στην κατηγορία των παπιών. Το Jetix 125 δεν είναι «ένα ακόμα παπί» αλλά «Το Παπί»!

Το εντελώς νέο JETIX 125 έρχεται να συμπληρώσει την πλούσια γκάμα των μοντέλων της KYMCO στην κατηγορία των παπιών.

Το Jetix 125 δεν είναι «ένα ακόμα παπί» αλλά «Το Παπί»!

Πέραν της εμφάνισής του, που υιοθετεί την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Kymco, ενσωματώνει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, που προέρχονται άμεσα από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας!

Κύρια χαρακτηριστικά του, που το διαφοροποιούν άμεσα από τον ανταγωνισμό, είναι η monoshock(!) ανάρτηση, οι κυματιστοί δίσκοι (τύπου μαργαρίτα) με τα σωληνάκια υψηλής πίεσης και ο πλέον πλήρης πίνακας οργάνων, που περιλαμβάνει αναλογικό στροφόμετρο και ψηφιακή ένδειξη επιλεγμένης σχέσης κιβωτίου!

Με τετράχρονο κινητήρα 125 κ. εκ., δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον ιδανικό συνδυασμό απόδοσης, αξιοπιστίας και οικονομίας, επιτυγχάνοντας να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Η κατασκευή του εγγυάται μακρόχρονη και απρόσκοπτη λειτουργία, με ελάχιστες απαιτήσεις σε καύσιμο και συντήρηση!

Διαθέτει, πέραν των παραπάνω, ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων, δύο υδραυλικά δισκόφρενα με δαγκάνες δύο εμβόλων και τη μεγαλύτερη διάμετρο στην κατηγορία (260mm εμπρός και 220mm πίσω), αλουμινένιες χυτές ζάντες 17 ιντσών, δείκτη στάθμης καυσίμου, προβολέα αλογόνου, λευκά κρύσταλλα στα φωτιστικά σώματα και στα φλας, μίζα και μανιβέλα, κεντρικό και πλαϊνό σταντ, χειρολαβές συνεπιβάτη, καθώς και χώρο για μικροαντικείμενα κάτω από τη σέλα!

Η ποιότητα κατασκευής εμφανής σε κάθε λεπτομέρεια, όπως το πατενταρισμένο κάλυμμα του ρεζερβουάρ κάτω από τη σέλα!

Με τιμή στα 1.595 € ουσιαστικά δεν έχει αντίπαλο και με τα ευνοϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν αποπληρωμή σε 15 δόσεις με επιδότηση των τόκων ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση, το Jetix 125 μπορεί να γίνει εύκολα δικό σας. Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα!

Διαθέσιμα χρώματα: Λευκό και Μαύρο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 ή στο www.kymco.gr.


ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Η αεροδυναμική σχεδίαση αποπνέει δυναμισμό και στιβαρότητα, με στοιχεία δανεισμένα από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, ενώ η ελκυστική του εμφάνιση θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό.

Η υπερυψωμένη ουρά τονίζει την αγωνιστική αισθητική και ενσωματώνει το κομψό φανάρι και τα φλας με τα λευκά κρύσταλλα.
Τα εμπρόσθια φλας βρίσκονται στην ποδιά σε ένα αρμονικό σύνολο με τα φώτα πορείας προσδίδοντας τον αντίστοιχο δυναμισμό και στο μπροστινό μέρος, ενώ ο προβολέας αλογόνου με το πολυεδρικό κάτοπτρο βρίσκεται στο τιμόνι.

Το σπορ χαρακτήρα συμπληρώνει το εμπρόσθιο φτερό τύπου μοτοσυκλέτας που αγκαλιάζει χαμηλά το ελαστικό συμβάλλοντας στην αεροδυναμική του συνόλου.

Ο πίνακας οργάνων είναι σύγχρονος και ο πιο πλήρης στην κατηγορία περιλαμβάνοντας ταχύμετρο, αναλογικό στροφόμετρο, ενδεικτικές λυχνίες φώτων, φλας, δείκτη στάθμης καυσίμου αλλά και ψηφιακή ένδειξη της σχέσης που έχει επιλεγεί στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η ποιότητα κατασκευής εμφανής σε κάθε λεπτομέρεια όπως το πατενταρισμένο κάλυμμα του ρεζερβουάρ που βρίσκεται κάτω από τη σέλα.

ΠΛΑΙΣΙΟ – ΦΡΕΝΑ
Το νέο χαλύβδινο πλαίσιο με τις επιπλέον ενισχύσεις, συνδυάζεται με MONOSHOCK ανάρτηση προσφέροντας αυξημένη ακαμψία και προδιαθέτοντας τον αναβάτη για σβέλτη οδήγηση με μοναδική ασφάλεια.
Τα φρένα περιλαμβάνουν κυματιστούς δίσκους (τύπου μαργαρίτα) με τη μεγαλύτερη διάμετρο στην κατηγορία (260mm εμπρός και 220mm πίσω), δαγκάνες με διπλά έμβολα και σωληνάκια υψηλής πίεσης για ασφαλές-προοδευτικό φρενάρισμα ακόμα και σε σκληρή παρατεταμένη χρήση.

Τα ελαστικά χαμηλού προφίλ 70/90-17 εμπρός και 80/90-17 πίσω, συνδυάζονται με τροχούς ελαφρού κράματος αλουμινίου με διπλά μπράτσα αγωνιστικού τύπου.

Η νέα άνετη ευμεγέθης σέλα ανοίγει από ξεχωριστή κλειδαριά στο τιμόνι, εύκολα προσιτή στον οδηγό, για τον ανεφοδιασμό ή για πρόσβαση στο χώρο για μικροαντικείμενα!

Ο συνεπιβάτης μπορεί να καθίσει αναπαυτικά στη σέλα, να κρατηθεί από την πρακτική αλουμινένια χειρολαβή και να στηριχθεί στα καλοσχεδιασμένα υψηλής αισθητικής αναδιπλούμενα μαρσπιέ.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
Ο 4-χρονος κινητήρας 125 κυβικών έχει τετράγωνες διαστάσεις ενώ διαθέτει ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων, και υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές EURO-3.

Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον ιδανικό συνδυασμό απόδοσης, αξιοπιστίας και οικονομίας, επιτυγχάνοντας να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία.

Η κατασκευή του εγγυάται μακρόχρονη και απρόσκοπτη λειτουργία, με έμφαση στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, τις μειωμένες εκπομπές ρύπων και την οικονομική συντήρηση!

ΧΡΩΜΑΤΑ
Διαθέσιμα χρώματα: Λευκό και Μαύρο

ΤΙΜΗ
Με τιμή στα 1.595 € ουσιαστικά δεν έχει αντίπαλο και με τα ευνοϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν αποπληρωμή σε 18 δόσεις με επιδότηση των τόκων ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση, το JETIX 125 μπορεί να γίνει εύκολα δικό σας. Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα!

Για τους νεότερους διατίθεται και έκδοση 50 κυβικών που περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του JETIX 125.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x