Super League 2

Μετάφραση και… επιστρ(ΟΦΗ)!

Παράταση δύο ημερών πήρε η αγωνία του ΟΦΗ, για το αν θα μπορεί (εφόσον το προλάβει φυσικά στα play-off) ν’ ανέβει στο τρένο της Superleague! Στην εκδίκαση της έφεσης για την αδειοδότηση, η δευτεροβάθμια επιτροπή ζήτησε από τους Κρητικούς μετάφραση των αποδείξεων πληρωμών στους Πίρσμαν και Σουλεάπ πριν… ανανεώσει για την Τετάρτη (όπως και με τους Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, Διαγόρα και Πανθρακικό) το ραντεβού «για τα σπουδαία» της απόφασης!

Παράταση δύο ημερών πήρε η αγωνία του ΟΦΗ, για το αν θα μπορεί (εφόσον το προλάβει φυσικά στα play-off) ν’ ανέβει στο τρένο της Superleague!

Στην εκδίκαση της έφεσης για την αδειοδότηση, η δευτεροβάθμια επιτροπή ζήτησε από τους Κρητικούς μετάφραση των αποδείξεων πληρωμών στους Πίρσμαν και Σουλεάπ πριν… ανανεώσει για την Τετάρτη (όπως και με τους Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, Διαγόρα και Πανθρακικό) το ραντεβού «για τα σπουδαία» της απόφασης!

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι τα συγκεκριμένα έγγραφα που προσκόμισε η πλευρά του ΟΦΗ έγιναν αιτία διαμάχης των νομικών του (κ.κ. Καϊμακάμης, Φωτάκης, Μανταδάκης, Μιχαλόπουλος) με τον γνωστό -λόγω της αυστηρότητάς που είχε δείξει και στην εκδίκαση του Ηρακλή- εισηγητή της επιτροπής, κ. Δημητρίου.

Οι Κρητικοί, άλλωστε, ζήτησαν (και πέτυχαν τελικά) την αποβολή του τελευταίου από την αίθουσα -επικαλούμενοι απόκρυψη, απ’ την πλευρά του, των στοιχείων που αποδεικνύουν ότι οι δύο παίκτες έχουν εξοφληθεί.

Σε κάθε περίπτωση, τα τεκταινόμενα της Δευτέρας δεν επηρέασαν την αισιοδοξία που υπάρχει στον ΟΦΗ για την κατάληξη της υπόθεσης -αφού, όπως υποστηρίζεται, οι υποχρεώσεις προς τους δύο ποδοσφαιριστές είναι ρυθμισμένες και η μετάφρασή τους στα ελληνικά θα ολοκληρώσει τον πλήρη, κατά τους ίδιους, φάκελο που έχουν παραδώσει στην επιτροπή.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x