Ελλάδα

«Έτοιμος και διψασμένος για τίτλους ο Ολυμπιακός»

Οι τρεις νίκες σε ισάριθμα φετινά ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό έχουν ανοίξει την όρεξη των παικτών του Ολυμπιακού. Ο MVP του τελικού του Κυπέλλου, Μίλος Τεόντοσιτς, μιλώντας στον σερβικό Τύπο, ρωτήθηκε αν αυτό το 3/3 αποτελεί απαρχή για το τέλος της πράσινης αυτοκρατορίας και την επιστροφή των ερυθρόλευκων στην κορυφή. «Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Είμαστε έτοιμοι και διψασμένοι για τίτλους», τόνισε.

Οι τρεις νίκες σε ισάριθμα φετινά ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό έχουν ανοίξει την όρεξη των παικτών του Ολυμπιακού. Ο MVP του τελικού του Κυπέλλου, Μίλος Τεόντοσιτς, μιλώντας στον σερβικό Τύπο, ρωτήθηκε αν αυτό το 3/3 αποτελεί απαρχή για το τέλος της πράσινης αυτοκρατορίας και την επιστροφή των ερυθρόλευκων στην κορυφή.

«Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Είμαστε έτοιμοι και διψασμένοι για τίτλους. Περιμένουμε κάθε ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί και είμαι βέβαιος πως ξέρουμε πώς θα την εκμεταλλευτούμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Άλλωστε δεν πανηγυρίσαμε υπερβολικά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Μόνο λίγο αμέσως μετά τον αγώνα. Πήγαμε για ένα ποτό και τέλος. Δεν είναι καιρός για πανηγυρισμούς. Έχουμε τα ημιτελικά των play-offs με τον Άρη», δήλωσε ο 24χρονος γκαρντ και πρόσθεσε:

«Είναι ο δεύτερος τίτλος μου με τον Ολυμπιακό. Είχαμε κατακτήσει και πέρυσι το Κύπελλο. Η νίκη στον τελικό ήταν μεγάλη επιτυχία, ειδικά σε ψυχολογικό επίπεδο, γιατί πλησιάζουν οι τελικοί των play-offs, όπου θα έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Οι τελικοί θα είναι κάτι διαφορετικό. Θα χρειαστεί θέληση και συγκέντρωση για να φέρουμε επιτέλους το πρωτάθλημα στον Πειραιά».

Παράλληλα δεν θέλησε να σταθεί στη δική του εξαιρετική απόδοση στον αγώνα της Κυριακής. «Ο Ολυμπιακός δεν είναι κανένας παίκτης μόνος του. Ούτε κι εγώ. Στον τελικό παίξαμε σαν ομάδα. Η συλλογική προσπάθεια μάς έδωσε τη δύναμη να νικήσουμε και να κατακτήσουμε το Κύπελλο», είπε, ενώ για το μυστικό της επιτυχίας στα τρία φετινά ντέρμπι «αιωνίων», ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό. Είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης. Όμως κάθε παιχνίδι από τα τρία που έχουμε δώσει μέχρι τώρα ήταν μία διαφορετική ιστορία».

Για την ατμόσφαιρα στο Ελληνικό είπε: «Δεν δώσαμε μεγάλη προσοχή στις εξέδρες. Ευτυχώς το ματς, σε αντίθεση με άλλες φορές, δεν είχε παρατράγουδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x