Europa League

«Έχουμε επιθυμία για το τρόπαιο»

Η Πόρτο βρίσκεται μπροστά στην πρόκληση για την κατάκτηση του τρίτου της ευρωπαϊκού τροπαίου της στον πέμπτο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης που θα συμμετάσχει και είναι σαφέστατα το φαβορί κόντρα στην Μπράγκα για να κατακτήσει τη δεύτερη διοργάνωση του Europa league. Ο τεχνικός των «δράκων», Αντρές Βίλας Μπόας, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον μεγάλο τελικό, χαρακτήρισε ως μια μεγάλη πρόκληση την κατάκτηση του τίτλου.

Η Πόρτο βρίσκεται μπροστά στην πρόκληση για την κατάκτηση του τρίτου της ευρωπαϊκού τροπαίου της στον πέμπτο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης που θα συμμετάσχει και είναι σαφέστατα το φαβορί κόντρα στην Μπράγκα για να κατακτήσει τη δεύτερη διοργάνωση του Europa league. Ο τεχνικός των «δράκων», Αντρές Βίλας Μπόας, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον μεγάλο τελικό, χαρακτήρισε ως μια μεγάλη πρόκληση την κατάκτηση του τίτλου και επισήμανε την επιθυμία όλων στις τάξεις των πρωταθλητών Πορτογαλίας για να φέρουν το τρόπαιο στο Οπόρτο. Τόνισε πως η συμμετοχή στον τελικό επιβεβαιώνει τις προβλέψεις του για την πιθανότητα κατάκτησης της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα στοχεύει στην κατάκτηση όλο και περισσότερων τίτλων.

Αναλυτικά: «Έχουμε μπροστά μας μία πρόκληση, για την οποία το κίνητρό μας είναι πολύ μεγάλο, όπως και η επιθυμία μας για την κατάκτηση του τροπαίου. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας και στην ικανότητά μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πράγματι, είχα πει στην αρχή της σεζόν ότι θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε το Europa League. Το είπα, λόγω της ιστορίας της Πόρτο. Πάντα η ομάδα θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x