Stoiximan Super League

«Χαρίζει τα λεφτά ο Γκάμπριελ»

Μοχλό πίεσης προς τον Παναθηναϊκό ψάχνουν οι Βραζιλιάνοι, για την απόκτηση της ελευθερίας του Γκάμπριελ. «Διατεθειμένος να χαρίσει τα λεφτά που του οφείλει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει την ελευθερία του είναι ο “Γκάμπι”», δήλωσε ο μάνατζερ του, Ζέρσον Όλντενμπουργκ. Δεν χρωστάει λεφτά στον παίκτη ο Παναθηναϊκός. Από τους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή συντηρείται το θέμα που ψάχνουν εναγωνίως τρόπο να ικανοποιήσουν τον πελάτη τους.

Μοχλό πίεσης προς τον Παναθηναϊκό ψάχνουν οι Βραζιλιάνοι, για την απόκτηση της ελευθερίας του Γκάμπριελ.

«Διατεθειμένος να χαρίσει τα λεφτά που του οφείλει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει την ελευθερία του είναι ο “Γκάμπι”», δήλωσε ο μάνατζερ του, Ζέρσον Όλντενμπουργκ.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια, όπως έχει ξαναγραφτεί, δεν χρωστάει λεφτά στον παίκτη παρά μόνο τη δόση του Μαΐου που θα δοθεί στο τέλος του μήνα, άρα, το θέμα συντηρείται από τους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που ψάχνουν τρόπο να ικανοποιήσουν τον πελάτη τους.

Αυτή τη στιγμή, ο έταιρος μάνατζερ του Γκάμπριελ, Μαρσέλο Σάντερ, βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον ποδοσφαιριστή και αναμένεται τις επόμενες ώρες ή το αργότερο αύριο να έχουν συνάντηση με τον Δ. Γόντικα για να συζητήσουν το μέλλον του παίκτη. Ο άλλος μάνατζερ του μεσοαμυντικού, από τη Βραζιλία που βρίσκεται, δήλωσε για το θέμα:

«Η ελληνική ομάδα του οφείλει κάποια χρήματα. Αυτά ήταν συμφωνημένα από την στιγμή που έγινε η συμφωνία με την Γκρέμιο και αφορά την "απελευθέρωσή" του χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Ο Γκάμπριελ βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον Μαρσέλο Σαντέρ, για να διαπραγματευτεί την απαλοιφή του χρέους με αντάλλαγμα να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Γκρέμιο» δήλωσε ο Όλντενμπουργκ.

Και συνέχισε: «Δεν έχω τον έλεγχο πάνω στο συμβόλαιο που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έχει ισχύ για έναν ακόμη χρόνο και υπάρχει και αυτό το χρέος, το οποίο πρέπει να ξεκαθαριστεί. Πιστεύω ότι επιθυμία του Γκάμπριελ είναι να συνεχίσει στην Γκρέμιο».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x