Stoiximan Super League

ΠΑΟ-Ολυμπιακός Βόλου 3-0 (Τελικό)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Γκαρσία στο 26', Σισέ στο 57' και Κατσουράνης στο 84΄, τα γκολ για το "τριφύλλι".

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Γκαρσία στο 26', Σισέ στο 57' και Κατσουράνης στο 84΄, τα γκολ για το "τριφύλλι".


Τραγική η εικόνα στις κερκίδες, αφού ο κόσμος είναι λιγοστός και δεν ξεπερνά τις 2.000 άτομα!

Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr όσα συμβαίνουν στον αγώνα.



92΄ Αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα και για τον Σολάκη επίσης λόγω καθυστέρησης.

90΄ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Βγαίνει ο Σισέ και δίνει την θέση του στον Σιμάο.

89΄ Αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Κατσουράνη, που καθυστέρησε να εκτελέσει το πλάγιο.

86΄ Πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Νέμεθ να κάνει το γυριστό από πλάγια αλλά κοντινή θέση και τον Τζόρβα να διώχνει με γροθιές.

84΄ Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Ο Σισέ κινήθηκε ωραία έξω από την περιοχή του Βόλου, μάζεψε την άμυνα πάνω του πάσαρε στον Κατσουράνη που σούταρε με το δεξί, συρτά, για το 3-0.

83΄ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης μπαίνει στη θέση του Νίνη.

78΄ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μπρέσκα αποχωρεί και την θέση του παίρνει ο Ψυχογιός.

77΄ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες των "πράσινων" άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο Σισέ που έγινε αποδέκτης της σούταρε με το δεξί έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

72' Αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Ο Μητρόπουλος αντί του Μαρτίν.

72' Ανάποδο ψαλίδι από τον Μαρτίν, η μπάλα άουτ.

69' Καλή προσπάθεια του Μαρίνου, μπλοκάρει σταθερά ο Γιακούποβιτς.

68' Ωραίο σουτ του Σολάκη, η μπάλα λίγο άουτ.

65' Κίτρινη κάρτα στον Σολάκη.

62' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος μπαίνει στη θέση του Λουίς Γκαρσία, ενώ αλλαγή κάνει και ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Νέμεθ αντί του Ντολεζάι.

57' ΓΚΟΛ 2-0 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Μετά από προσωπική ενέργεια του Λέτο και σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Σισέ που με καταπληκτικό σουτ την στέλνει στα δίχτυα!

49' Φάση που δεν μας έχει συνηθίσει ο Τζιμπρίλ Σισέ. Εξαιρετική κάθετη του Γκαρσία βγάζει σε θέση βολής τον Γάλλο, ο οποίος όμως ανοίγει το κοντρόλ και φεύγει πλάγια ενώ ήταν μόνος με τον Γιακούποβιτς.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45' Λήξη του πρώτου μέρους.

43' Κίτρινη κάρτα ο Κατσουράνης.

35' Ο Σολάκης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά προηγουμένως έχει υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ, με το ριπλέι να δικαιώνει τον Μήτσιο για το σφύριγμά του, ενώ ο ποδοσφαιριστής των Θεσσαλών είχε χρησιμοποιήσει και το χέρι.

33' Ο Μπρέσκα βγάζει συρτή μπαλιά στην καρδιά της μικρής περιοχής, όμως προ του Ακόστα, Βύντρα και Τζόρβας με αυτοθυσία, διώχνουν.

31' Νέα καλή στιγμή για τους "πράσινους" με σουτ του Λέτο από το ύψος της περιοχής που μπλόκαρε ο Γιακούποβιτς.

29' Κίτρινη κάρτα ο Ντολεζάι.

28' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Ο Ζιλμπέρτο έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, Σανκαρέ και Τομάς μπερδεύτηκαν αν και μόνοι τους και δεν κατάφεραν να διώξουν και ο Λουΐς Γκαρσία το εκμεταλλεύτηκε. Ο Ισπανός κατέβασε πολύ ωραία την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

26' Προσωπικό σόλο του Σισέ από δεξιά και σέντρα του Γάλλου με τον Λέτο να σουτάρει πάνω από το δοκάρι.

23' Ωραίο μακρινό σουτ από τον Λέτο, διώχνει με δυσκολία ο Γιακούποβιτς.

22' Κίτρινη κάρτα στον Ζέλεσι.

Είναι λίγοι, αλλά γιουχάρουν! Από τα 20' κιόλας έχουν αρχίσει οι αποδοκιμασίες των οπαδών, αφού οι "πράσινοι" δεν έχουν κάνει φάση της προκοπής.

16' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό Βόλου. Παρόμοια φάση με την προηγούμενη, όμως αυτήν τη φορά ο Μπρέσκα μπήκε ο ίδιος και από το ύψος της περιοχής και λίγο πλάγια σούταρε, ο Τζόρβας άλλαξε την πορεία της μπάλας η οποία στη συνέχεια βρήκε το αριστερό του δοκάρι!

11' Πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Σε μία από τις γνωστές φαρμακερές αντεπιθέσεις, ο Μπρέσκα βγήκε από δεξιά, έδωσε στον Σολάκη, ο οποίος έκοψε στον επερχόμενο Μαρτίν. Ο Αργεντινός σούταρε με τη μία, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Τίποτα ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Δυνατός ήλιος, ελάχιστοι φίλαθλοι, καμία καλή φάση...

1' Έναρξη του παιχνιδιού.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυροπουλός, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Νίνης (83΄ Καραγκούνης), Γκαρσία (62' Μαρίνος), Λέτο, Σισέ (90΄Σιμάο).

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σαριέγκι, Πετρόπουλος, Κλέιτον


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Τομάς, Μαρτίν (75' Μητρόπουλος), Μπρέσκα(78΄Ψυχογιός), Αλβάρες, Σανκαρέ, Ακόστα, Ζέλεσι (62' Νέμεθ), Ζαραδούκας, Σολάκης.

Στον πάγκο: Ρόκα, Ζέρης, Αναστασίου, Γκότoβος,
;o
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς, Σωτηρόπουλος
Στάδιο ΟΑΚΑ



Ο Παναθηναϊκός απογοητεύει με τις εμφανίσεις του εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα και συγκεκριμένα μετά το «καταραμένο» -όπως αποδεικνύεται- παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Οι «πράσινοι», αφού έχασαν το πρωτάθλημα και το μικρό βαθμολογικό προβάδισμα με το οποίο μπήκαν στα πλέι οφ, κινδυνεύουν να χάσουν όχι μόνο τα προκριματικά του Champions League, αλλά «τ’ αυτά και τα πασχάλια». Το άσχημο κλίμα ξεκίνησε από το διοικητικό αδιέξοδο, μεταφέρθηκε στην ομάδα και πλέον έχει περάσει και στον κόσμο. Το «τριφύλλι» καλείται να δώσει ένα τέλος στον κατήφορο και να το κάνει κόντρα σε μια ομάδα με την οποία –ελέω Αχιλλέα Μπέου- δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις.

Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κώστας Κατσουράνης προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Αντίθετα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος υποβλήθηκε και πάλι σε θεραπεία. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Σεϊταρίδης-Γκοβού,Μαυρίας, Καπίνος, Πλεσί, Καρνέζης, Μαχλελής και Ιωαννίδης.

Αρκετά είναι τα προβλήματα για τον Μάκη Κατσαβάκη. Ο τεχνικός των Θεσσαλών δεν υπολογίζει στους Μόνχε, Ρόκκας και Ουμπίντες, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Σανκαρέ. Ο Σεναγαλέζος αμυντικός πάντως, ταξίδεψε στην Αθήνα, αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την ύστατη ώρα. Γιακούποβιτς, Ρόκα, Σανκαρέ, Άλβαρες, Μαρτίν, Σολάκης, Μητρόπουλος, Ζέλεσι, Τομά, Ακόστα, Ζαραδούκας, Γκότοβος, Ντολεζάι, Μπρέσκα, Νέμεθ, Ζέρης, Ψυχογιός και Αναστασίου είναι οι ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο Κατσαβάκης θα επιλέξει ενδεκάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x