Γαλλία

Φεύγει ο Ζερβίνιο, αλλά…

Δεν προτίθεται να φέρει αντίρρηση η Λιλ σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Ζερβίνιο, ωστόσο αυτό θα το κάνει μόνο στην περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά, όπως αναφέρει η «Equipe». Τη δεδομένη στιγμή, ο Ιβοριανός επιθετικός κοστολογείται περίπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει –κυρίως- ομάδες από την Αγγλία.

Δεν προτίθεται να φέρει αντίρρηση η Λιλ σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Ζερβίνιο, ωστόσο αυτό θα το κάνει μόνο στην περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά, όπως αναφέρει η «Equipe».

Τη δεδομένη στιγμή, ο Ιβοριανός επιθετικός κοστολογείται περίπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει –κυρίως- ομάδες από την Αγγλία.

Το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού με τους «λιλουά» λήγει τον Ιούνιο του 2012. Η Λιλ την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχει στο Champions League και αυτό σημαίνει αυτόματα πως οι Νιούκαστλ, Έβερτον και Άστον Βίλα που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του, θεωρούνται ως αουτσάιντερ. Αντίθετα, περισσότερες ελπίδες έχουν οι Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Στη φετινή Ligue 1, ο Ζερβίνιο μετρά 33 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 15 γκολ.

Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x