Red Bull Cliff Diving

«Ζεστάθηκαν» με βουτιές!

Ο άσχημος καιρός δεν τους εμπόδισε! Οι αθλητές του Red Bull Cliff Diving World Series 2011 έδωσαν το «παρών» στο Workshop στη λίμνη της Βουλιαγμένης, δύο μόλις μέρες πριν τον τρίτο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και… «ζεστάθηκαν» με βουτιές!

Ο άσχημος καιρός δεν τους εμπόδισε!

Οι αθλητές του Red Bull Cliff Diving World Series 2011 έδωσαν το «παρών» στο Workshop στη λίμνη της Βουλιαγμένης, δύο μόλις μέρες πριν τον τρίτο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και… «ζεστάθηκαν» με βουτιές!

Οι αθλητές της Red Bull που συμμετέχουν στις ελεύθερες καταδύσεις, βρίσκονται στην Ελλάδα, όπου την προσεχή Κυριακή, 22 του μηνός, θα αναμετρηθούν σε μια από τις πιο αγαπημένες τους τοποθεσίες, που δεν είναι άλλη από τη λίμνη της Βουλιαγμένης! Εκεί πραγματοποίησαν την πρώτη τους επαφή με τα συγκεκριμένα… νερά -αν και ανέβασαν τον πήχη μόνο μέχρι τα 10 μέτρα, σε αντίθεση με τα 27μ., από τα οποία καλούνται κάθε φορά να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Την ευκαιρία να βουτήξουν στο νερό και να αισθανθούν λίγη από τη… μαγεία του Cliff Diving είχαν επίσης άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου που ήταν επίτιμοι καλεσμένοι, αλλά και οι νικητές του διαγωνισμού που διενεργήθηκε μέσω των χορηγών επικοινωνίας NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και SportDay!

Το «παρών» στο Workshop έδωσαν οι Θοδωρής Μαραντίνης (Onirama), Vegas, Κώστας Φραγκολιάς, Bo, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Αϊβάζης και αρκετοί άλλοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν δίστασαν να δοκιμάσουν άλματα στη λίμνη, έστω κι αν αυτά πραγματοποιήθηκαν από τα 3 μέτρα!

Η συνέχεια, θα δοθεί την Κυριακή (22/5), όπου οι επαγγελματίες αθλητές θα πάρουν την σκυτάλη και θα συναγωνιστούν στον τρίτο αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Red Bull Cliff Diving World Series 2011! Η λίμνη της Βουλιαγμένης, θα είναι ανοιχτή προς όλους!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x