Θανάσης Ράλλης

Ο κόσμος θα καταστραφεί το Σάββατο

Διαβάστε στο Heartbreak Hotel λίγο πριν καταστραφεί ο κόσμος: Γιατί ο κόσμος θα καταστραφεί το Σαββάτο. Εξήγηση, ανάλυση και όλα τα συγκλονιστικά στοιχεία της τελευταίας υπόθεσης της ιστορίας του ανθρωπίνου γένους. Ακόμα, το συγκλονιστικό βίντεο-κληρονομιά στο επόμενο είδος που θα κατοικήσει τον πλανήτη. Ακόμα, το ποίημα της συντέλειας. Και πολλά πολλά άλλα.


Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Είναι από τις λίγες φορές που επιλέγω έναν τίτλο που συμβαδίζει με το θέμα. Αλλά η σοβαρότητα της κατάστασης το απαιτεί. Δεν είναι πολλές οι φορές που βιώνουμε τη συντέλεια του κόσμου. Για την ακρίβεια δεν έχει συμβεί ποτέ. Εκτός βέβαια κι αν είσαστε δεινόσαυρος, που έχει μετενσαρκωθεί σε άνθρωπο. Για τους δεινόσαυρους η συντέλεια του κόσμου έχει ήδη έρθει πριν από εκατομμύρια χρόνια.

Μείνετε στο Heartbreak Hotel για να διαβάσετε λεπτομέρειες για το τέλος του κόσμου και να δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της ανθρωπότητας.

Αυτή η συζήτηση για τους δεινόσαυρους σηκώνει βέβαια αρκετή κουβέντα. Είχαν καταλάβει τι τους περίμενε; Έκαναν κάτι για να προφυλαχθούν; Τι σκέφτηκε ο τελευταίος ζωντανός δεινόσαυρος πριν αφήσει την τελευταία του πνοή και γιατί έχουν κλείσει όλα τα Wendy’s στην Αθήνα. (Το τελευταίο σκέλος της ερώτησης είναι άσχετο με το θέμα, αλλά πάντα είχα την απορία που συνοδεύεται από το όνειρο να ξαναφάω ένα bacon mushroom melt).

Μείνετε στο Heartbreak Hotel για να διαβάσετε λεπτομέρειες για το τέλος του κόσμου.

Οι περισσότεροι από εσάς νομίζετε ότι το οριστικό τέλος θα έρθει κάποια στιγμή το 2012. Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα να αποδεχτούμε τη μοίρα μας. Ο κόσμος θα τελειώσει το Σάββατο 21 Μαΐου. Την ώρα που οι Κώστηδες και οι Ελένες αυτού του κόσμου θα ετοιμάζονται να γιορτάσουν. Ξεχάστε τα γλυκά λοιπόν. Αλλά επίσης γλυτώνετε και τα δώρα οπότε κάτι είναι και αυτό.

Όλα αυτά σύμφωνα με έναν 89χρονο από τις ΗΠΑ που υπολόγισε τις ημέρες από τη σταύρωση του Χριστού, αλλά και από την ημέρα που ο Θεός προειδοποίησε τον Νώε για τον κατακλυσμό. Το νούμερο που προκύπτει επιβεβαιώνει την καταστροφή, που όχι μόνο έχει πρόβλεψη για την χρονιά, τον μήνα και την ημέρα αλλά ακόμα και για την ώρα! Γύρω στη μία το μεσημέρι. Ήξερα ότι υπήρχε λόγος που δεν μπορώ τα μεσημέρια.

Στη συνέχεια του Heartbreak Hotel: Ανάλυση αριθμών και το συγκλονιστικό βίντεο της ανθρωπότητας.

Πάμε τώρα στα νούμερα. Στις 21 Μαΐου θα συμπληρωθούν 722,500 ημέρες από την ημέρα της σταύρωσης του Χριστού. Αυτός ο αριθμός είναι σημαδιακός γιατί σύμφωνα με τον Χάρολντ Κάμπινγκ προέρχεται από τον εξής πολλαπλασιασμό: 5x10x17x5x10x17. Μην λιποθυμήσετε πριν σας εξηγήσω. Αυτοί οι τρείς αριθμοί είναι ιεροί! Το πέντε συμβολίζει τη λύτρωση, το δέκα την ολοκλήρωση της Χριστιανικής εποχής και το 17 την …άνοδο στον παράδεισο.

Στη συνέχεια του Heartbreak Hotel: Πως θα τελειώσει ο κόσμος;

Και πάμε στο καλό σημείο. Γύρω στη μία το μεσημέρι του Σαββάτου σύμφωνα με τον συμπαθέστατο 89χρονο, όλοι μας θα πούμε αντίο σε αυτό τον μάταιο κόσμο. Και η διαδικασία θα είναι αρκετά απλή. Δεν θα χρειαστεί σίγουρα να δώσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, όποτε μάλλον δεν μιλάμε για απάτη. Ούτε θα χρειαστεί να συνδεθείτε μέσω Facebook. Ούτε θα χρειαστεί να καθαρίσετε το σπίτι, να πλύνετε τα μπαλκόνια, να βγάλετε τον σκύλο βόλτα, να μαγειρέψετε ή ακόμα ακόμα να κρυφτείτε στη ντουλάπα σας.

Κι αυτό γιατί έτσι απλά μετά από έναν ξαφνικό και τεράστιο σεισμό, το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού θα μεταφερθεί στον παράδεισό. Το 2%! Και οι υπόλοιποι; Νομίζω ξέρετε καλά. Θα καείτε στην κόλαση.

Στη συνέχεια του Heartbreak Hotel: If today was your last day και το συγκλονιστικό βίντεο της Ανθρωπότητας.

Ας θεωρήσουμε δεδομένο ότι όλα αυτά θα συμβούν. Τι θα κάνατε στην τελευταία μέρα της ζωής σας; Εγώ προσωπικά θα έφτιαχνα τη βαλίτσα μου. Γιατί που ξέρεις, μπορεί η ανώτερη δύναμη να με πάρει μαζί με τα πράγματα μου. Θα έπαιρνα λοιπόν μαζί μου σκοινί και έναν γάντζο. Είμαι σίγουρος ότι κάπου θα χρειαστεί να σκαρφαλώσω στον παράδεισο για να έχω καλύτερη θέα.

Είμαι σίγουρος ότι θα πάω στον παράδεισό. Κάθε φορά που κάνω μαλακία ζητάω συγνώμη, δεν έχω σκοτώσει κανέναν (ηθελημένα τουλάχιστον), ενώ δεν κρατώ κακία σχεδόν πότε εκτός κι αν κάποιος πάει να μου πάρει το φαγητό.

Ελπίζω επίσης να μου δώσουν φτερά στον παράδεισο γιατί έτσι θα μπορώ να πετάω και θα προσπαθήσω να μην την πατήσω σαν τον Ίκαρο. Και προβληματίζομαι για το τι θα γίνει με το σπίτι μου για όσο καιρό θα λείψω.

Και δεν μπορώ παρά να στεναχωριέμαι που δεν θα δω στο σινεμά το Χόμπιτ. Αλλά δεν μπορεί, κάτι θα γίνει που θα αναπληρώσει αυτό το κενό.

Αυτό λοιπόν είναι το τελευταίο κείμενο που σας γράφω. Είμαι λιγάκι συγκινημένος είναι η αλήθεια γιατί δεν περίμενα ότι το τέλος θα είναι τόσο απότομο. Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα ζήσω πολύ αφού η κακή διατροφή σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης, το κάπνισμα και την (περιστασιακή) κατανάλωση αλκοόλ δεν μου επέτρεπαν ποτέ να έχω ψευδαισθήσεις ότι θα γεράσω. Αλλά και πάλι τόσο σύντομα;

Είναι καλό λοιπόν ο αποχαιρετισμός να είναι απότομος.

Αντίο!

Α, παραλίγο να το ξεχάσω! Δείτε τώρα στη WEB TV το συγκλονιστικό βίντεο με το TOP 5 της ανθρωπότητας. Και ξανά αντίο.



Υ.Γ. Στην μοναδική περίπτωση στο εκατομμύριο, που ο κόσμος δεν καταστραφεί θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Υ.Γ.2 Ορίστε και το ποίημα της συντέλειας από τον συντάκτη και ποιητή του sport-fm.gr Άκη Βαίου.

Τρέξτε από εδώ τρέξτε από εκεί
σωθείτε ωρέ χωριανοί!
Σάββατο έρχεται η συντέλεια
και με έχουν πιάσει κάτι γέλια…

Όχι δεν έχω τρελαθεί,
ούτε με εκρηκτικά ζωστεί.
Νιώθω απλά μια ευφορία
που θα μου λείψει η εφορία.

Μου είπαν δεν έχει ΦΠΑ,
ούτε δασμούς εκεί ψηλά,
ότι είναι όλοι αραχτοί
κι είναι η συντέλεια γιορτή.

Μέσα λοιπόν στον πανικό
εγώ πετώ χαρταετό
κι αν πέσει και μια αστραπή
όλα κομμάτι απ’ τη γιορτή.

Μα εσείς τρέξτε χωριανοί
μακριά από την καταστροφή,
Σάββατο έρχεται η συντέλεια
μεθαύριο κι όλα μοιάζουν τέλεια.


Follow ThanRallis on Twitter

Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x