Stoiximan Super League

Του… Κάκου!

Τι κι αν οι μεταξύ τους αναμετρήσεις τελείωσαν. Τι κι αν οι διαξιφισμοί τους μες στη χρονιά πίστευες ότι έχουν φτιάξει… στοκ και για του χρόνου. Οι «αιώνιοι» πάντα έχουν λυμένο το ζωνάρι τους για «καυγά»! Ο ορισμός του Τάσου Κάκου στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ενεργοποίησε κύκλους και πληκτρολόγια και «αναζωπύρωσε» μια κόντρα που -τουλάχιστον για φέτος- φαινόταν να έχει καταλαγιάσει. Διαβάστε αναλυτικά την ανταλλαγή… πυρών!

Τι κι αν οι μεταξύ τους αναμετρήσεις τελείωσαν.

Τι κι αν οι διαξιφισμοί τους μες στη χρονιά πίστευες ότι έχουν φτιάξει… στοκ και για του χρόνου.

Οι «αιώνιοι» πάντα έχουν λυμένο το ζωνάρι τους για «καυγά»!

Ο ορισμός του Τάσου Κάκου στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ενεργοποίησε κύκλους και πληκτρολόγια και «αναζωπύρωσε» μια κόντρα που -τουλάχιστον για φέτος- φαινόταν να έχει καταλαγιάσει.

Αρχικά, λοιπόν, διέρρευσε από κύκλους του Ολυμπιακού δυσαρέσκεια για τον ορισμό του Τάσου Κάκου στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, με θέσεις που χαρακτήριζαν αδιανόητο και «κοροϊδία της ΕΠΟ» το να τοποθετείται σε τόσο κρίσιμο ματς ο διαιτητής που συμμετείχε στη ντροπή του τελικού Κυπέλλου.

Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός απάντησε με αιχμηρή ανακοίνωση, όπου εξέφραζε τη… λύπη του που δεν είναι διαθέσιμος για να τοποθετηθεί στο ματς ο Καλόπουλος και υπονοούσε ότι το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα play-off αφορά την ανησυχία του μήπως οι «ερυθρόλευκοι» δεν πάρουν όλο το μερίδιο των χρημάτων του Champions League.

Και τέλος (;) κύκλοι και πάλι του Ολυμπιακού ανέφεραν πως ο πρόεδρος του συλλόγου έχει δικαίωμα να σχολιάζει θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και πριν εκφραστεί η άποψη ότι «θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί σ’ αυτά που λένε, όσοι βαρύνονται με κακουργηματικές πράξεις», σχολιάστηκε πως «είναι γνωστό ποιος καίγεται και έχει ανάγκη τα λεφτά του market pool».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x