Stoiximan Super League

Πρόταση για αγορά του Πανιωνίου!

Επίσημη πρόταση για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Πανιώνιος φέρεται να έχει καταθέσει -σύμφωνα με τη «SportDay»- εταιρεία ελληνοκυπριακών συμφερόντων! Περισσότεροι του ενός οι υποψήφιοι επενδυτές, σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις.

Επίσημη πρόταση για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Πανιώνιος φέρεται να έχει καταθέσει –σύμφωνα με τη «SportDay»- εταιρεία ελληνοκυπριακών συμφερόντων!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η πρόσφατη ένταξη του Νίκου Χρηστίδη στο διοικητικό συμβούλιο αποτελεί προάγγελο για την είσοδο επενδυτών που σχετίζονται με τον Γιώργο Κατσιφαράκη.

Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και τις χειρίζεται αποκλειστικά ο Γεράσιμος Βεντούρης, αλλά κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για την αίσια ή μη έκβαση της υπόθεσης.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι "κυανέρυθροι" αντιμετωπίζουν στις 18:00 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε ματς-φιέστα για τους γηπεδούχους που γιορτάζουν την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Αυτή είναι και η τελευταία υποχρέωση του Πανιωνίου για τη φετινή σεζόν και στη συνέχεια ξεκινούν οι διακοπές παικτών και τεχνικής ηγεσίας, που θα διερκέσουν μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x