Stoiximan Super League

«Θα υπάρξει συμφωνία»

Αισιόδοξος ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Πανιωνίου θα αλλάξει εντός του Σαββατοκύριακου, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσιφαράκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου της Νέας Σμύρνης χαρακτήρισε την πρόταση που κατέθεσε η ελληνοκυπριακή εταιρία σοβαρή, ενώ θα επιθυμούσε να παραμείνει στην προεδρία ο κ. Βεντούρης.

Αισιόδοξος ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Πανιωνίου θα αλλάξει εντός του Σαββατοκύριακου, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσιφαράκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου της Νέας Σμύρνης χαρακτήρισε την πρόταση που κατέθεσε η ελληνοκυπριακή εταιρία σοβαρή, ενώ θα επιθυμούσε να παραμείνει στην προεδρία ο κ. Βεντούρης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κατσιφαράκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την εταιρία που εκδήλωσε το ενδιαφέρον απόκτησης του Πανιωνίου: «Είναι μία Ελληνοκυπριακή εταιρία, η οποία αποτελείται με πρόσωπα που είναι σε θέση να βοηθήσουν πραγματικά. Όταν κάποιοι άνθρωποι θέλουν να επενδύσουν στο χώρο, ψάχνουν για τις απαραίτητες εγγυήσεις. Ήρθαν και με βρήκαν και όταν τους παρέπεμψα να μιλήσουν με τον κ. Βεντούρη, τους είπα να μην πουν ποιος του στέλνει. Πρόκειται για μία πολυεθνική εταιρία με διάφορες δραστηριοποιήσεις στους τομείς των κατασκευών, του εμπορίου, των μεταλλευμάτων. Πιστεύω πως μέσα στο σαββατοκύριακο θα υπάρξει συμφωνία, ωστόσο θα πρέπει όμως πρώτα να εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου. Το ενθαρρυντικό είναι ότι έχουμε γραπτή πρόταση και όχι στα λόγια».

Για το ύψος της προσφοράς: «Έχει να κάνει με αυτό που έχει ζητήσει ο ερασιτέχνης Πανιώνιος. Δηλαδή, όποιος έρθει και πάρει τις μετοχές που έχει ο ερασιτέχνης, περίπου στα 700.00 ευρώ, τότε θα μπορεί να πάρει και αυτές της ΠΑΕ. Τώρα, τί ανοίγματα έχει η ΠΑΕ, αυτό είναι ένα άλλο θέμα, όπου αναμένεται να μπουν ορκωτοί λογιστές, για να κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο. Θεωρώ ότι από Δευτέρα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις».

Για το αν είναι αισιόδοξος: «Η αισιοδοξία πηγάζει από την σοβαρή πρόταση. Όταν οι άνθρωποι αυτοί με πλησίασαν τους τοποθετήθηκα όπως ακριβώς και τότε με τον κ. Τσακίρη. Ποιες, δηλαδή, θα πρέπει να είναι οι επιλογές τους, αλλά και για το πώς να κινηθούν».

Για το λόγο που ασχολείται ακόμα με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης: «Έχω πει πολλές φορές και δημόσια ότι πάντα θα βοηθάω τον Πανιώνιο, όσο είμαι γερός. Αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως επιθυμώ να παραμείνει πρόεδρος στο σύλλογο, ο κ. Βεντούρης. Είναι τιμή για τον Πανιώνιο να είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο πόστο αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x