Αγγλία

Στο «σφυρί» Μποσίνγκουα και Ζιρκόφ

Την πόρτα της εξόδου από το «Στάμφορντ Μπριτζ» αναμένεται να περάσουν το προσεχές καλοκαίρι οι Ζοσέ Μποσίνγκουα και Γιούρι Ζιρκόφ, όπως τονίζει η “London Evening Standard”. Οι δύο μπακ κόστισαν στους «μπλε» 18 και 20.5 εκατομμύρια αντίστοιχα, για να αποκτηθούν, ο μεν από την Πόρτο το 2008, ο δε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2009, αλλά δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της θητείας τους στους Λονδρέζους να δικαιολογήσουν τα ποσά που δαπανήθηκαν για χάρη τους.

Την πόρτα της εξόδου από το «Στάμφορντ Μπριτζ» αναμένεται να περάσουν το προσεχές καλοκαίρι οι Ζοσέ Μποσίνγκουα και Γιούρι Ζιρκόφ, όπως τονίζει η “London Evening Standard”.

Οι δύο μπακ κόστισαν στους «μπλε» 18 και 20.5 εκατομμύρια αντίστοιχα, για να αποκτηθούν, ο μεν από την Πόρτο το 2008, ο δε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2009, αλλά δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της θητείας τους στους Λονδρέζους να δικαιολογήσουν τα ποσά που δαπανήθηκαν για χάρη τους.

Ωστόσο σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παραμονής τους αναμένεται να παίξει και η εισήγηση του νέου τεχνικού της Τσέλσι, αφού ο Κάρλο Αντσελότι όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x