Προπονητής της ΚΚ Ζάγκρεμπ θα είναι από την επόμενη σεζόν ο Αλεξάνταρ Τζίκιτς της ΚΡΚΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του «TalkBasket.net».
Ο 40χρονος τεχνικός οδήγησε, φέτος, τη σλοβενική ομάδα στην κατάκτηση του Eurochallenge, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα αντιμετωπίσει την Ολίμπια Λιουμπλιάνας στα play off του εγχώριου πρωταθλήματος.
Ο Τζίκιτς ανέλαβε πρόσφατα, ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας κάτω των 20 της Σερβίας. Στην ΚΚ Ζάγκρεμπ λέγεται ότι θα πάρει μαζί από την ΚΡΚΑ τον Αμερικανό φόργουορντ Κρις Μπούκερ, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Λούκα Ζόριτς, αλλά και το κενό που θα αφήσει η πιθανή αποχώρηση του Μάριο Κασούν.
Ο Σέρβος τεχνικός θεωρείται ως ένας από τους πιο ελπιδοφόρους στη «Γηραιά Ήπειρο». Το 2005 ήταν μέλος του προπονητικού τιμ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος που το κατάφερε αυτό, χωρίς να έχει κάποια εμπειρία από το Αμερικανικό μπάσκετ.
Παναγιώτης Κεφαλάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






