Χάντμπολ

Μένει Γερμανία ο Ντίνος Χαντζιάρας

Την συνεργασία του με την Ποστ Σβερίν ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια (μέχρι το καλοκαίρι του 2013) ο Ντίνος Χαντζιάρας. Ο 29χρονος διεθνής δεξιός ίντερ -που πέτυχε 126 γκολ, 4 μέσο όρο ανά παιχνίδι- έκανε καλή χρονιά στον Βόρειο όμιλο της Α2 Γερμανίας, βοηθώντας καταλυτικά στην παραμονή της ομάδας του

Την συνεργασία του με την Ποστ Σβερίν ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια (μέχρι το καλοκαίρι του 2013) ο Ντίνος Χαντζιάρας. Ο 29χρονος διεθνής δεξιός ίντερ -που πέτυχε 126 γκολ, 4 μέσο όρο ανά παιχνίδι- έκανε καλή χρονιά στον Βόρειο όμιλο της Α2 Γερμανίας, βοηθώντας καταλυτικά στην παραμονή της ομάδας του.

Αυτός εξάλλου ήταν και ο βασικός στόχος, αφού του χρόνου ο Βόρειος και ο Νότιος όμιλος θα ενωθούν. Η Ποστ Σβερίν που εδρεύει κοντά στο Αμβούργο, κατέλαβε τελικά την 8η θέση στο πρωτάθλημα με 38 βαθμούς, χάνοντας 29-17 από την Έσεν στην 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στον Νότιο όμιλο η Ομπερνμπουργκ του Γιώτη Εριφόπουλου έχασε 24-32 από την Μπιεμπεράου και με 10 βαθμούς στην τελευταία θέση, υποβιβάσθηκε στην Β΄Εθνική.

Στην Μπουντεσλίγκα (32η αγωνιστική)Βέτσλαρ, Λούμπεκε και Μέλσουνγκεν, οι ομάδες των Ελλήνων εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους. Η Βέτσλαρ μάλιστα νίκησε 27-23 την Ρέιναλντ με 2 γκολ του Γιώργου Χαλκίδη, ενώ η Λούμπεκε του Αλέξη Αλβανού έχασε 35-27 από το Μαγδεμβούργο. Η Βέτσλαρ έχει 26 βαθμούς (11η θέση), η Λούμπεκε 22 (12η θέση) και η Μέλσουνγκεν 21 (13η θέση).

Κων/νος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x