Γερμανία

Φεύγεις ε; Πάρε κι αυτή! (video)

Μεγάλη μέρα η 21η Μαΐου για τη Σάλκε, αφού η ομάδα μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί της Ντούισμπουργκ, κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας. 24 ώρες μετά, παίκτες και τεχνική ηγεσία βγήκαν στους δρόμους της πόλης για να πανηγυρίσουν την επιτυχία τους. Όλα πήγαιναν ωραία και καλά, η μπύρα –όπως συνηθίζεται- έρεε άφθονη, μέχρι που ένας οπαδός θυμήθηκε πως ο Μάνουελ Νόιερ, θέλει μεταγραφή για την Μπάγερν Μονάχου. Του έδωσε λοιπόν, μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα, την οποία κατέγραψε ερασιτεχνική βιντεοκάμερα.

Μεγάλη μέρα η 21η Μαΐου για τη Σάλκε, αφού η ομάδα μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί της Ντούισμπουργκ, κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας. 24 ώρες μετά, παίκτες και τεχνική ηγεσία βγήκαν στους δρόμους της πόλης για να πανηγυρίσουν την επιτυχία τους. Όλα πήγαιναν ωραία και καλά, η μπύρα –όπως συνηθίζεται- έρεε άφθονη, μέχρι που ένας οπαδός θυμήθηκε πως ο Μάνουελ Νόιερ, θέλει μεταγραφή για την Μπάγερν Μονάχου.

Χρησιμοποιώντας προφανώς δόλιες τακτικές του στιλ «Μάνουελ, παιχταρά μου εσύ, δώσε μου ένα αυτόγραφο. Άσε με να σ’ αγγίξω λίγο το κορμί σου και δεν θα το ξαναπλύνω το ξερό μου», έπεισε τον Γερμανό τερματοφύλακα να τον πλησιάσει.

Όταν λοιπόν ο διεθνής γκολκίπερ έφτασε σε απόσταση βολής, άρπαξε μια ξεγυριστή σφαλιάρα, έτσι για να θυμάται όταν γίνει κάτοικος Βαυαρίας ή όπου αλλού θέλει, πως «εμείς» στην κοιλάδα του Ρουρ έχουμε βαρύ χέρι «άμα λάχει να ‘ουμ’»!



Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x