Stoiximan Super League

«Πράσινος» ο Αμπντούν

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Τζαμέλ Αμπντούν, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Καρίμ Ακλίλ. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του μέσου της Καβάλας, μεταξύ των δύο ομάδων έχει επέλθει συμφωνία και το θέμα αναμένεται να τελειώσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Όλα για όλα την Τετάρτη με ΑΕΚ, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και την πρωτιά στη βαθμολογία των πλέι οφ. Οι αντίπαλοι στο Champions League.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Τζαμέλ Αμπντούν, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Καρίμ Ακλίλ. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του μέσου της Καβάλας, μεταξύ των δύο ομάδων έχει επέλθει συμφωνία και το θέμα αναμένεται να τελειώσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Όλα για όλα την Τετάρτη με ΑΕΚ, μετά τη νίκη 1-0 επί του ΠΑΟΚ και την πρωτιά στη βαθμολογία των πλέι οφ. Οι αντίπαλοι στο Champions League.

«Η μεταγραφή είναι πρακτικά τελειωμένη. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει» δήλωσε ο Αλκίλ στην εφημερίδα “Εξέδρα”, αναφορικά με την μετακόμιση του Αμπντούν από την Καβάλα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είχαν στο στόχαστρό τους τον Αλγερινό μέσο, ειδικά από τη στιγμή που αποχωρούν από το ρόστερ τους Λουίς Γκαρσία και Γκοβού, με αποτέλεσμα να υπάρχει κενό στα δεξιά. Το θέμα πήρε… ώθηση και από τη συμφωνία με την Γκρέμιο για τον Γκάμπριελ, η οποία έδωσε την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει τον χαφ των «Αργοναυτών».

Και τώρα ΑΕΚ

Στην έκτη αγωνιστική των πλέι οφ και τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στρέφουν άπαντες της προσοχή τους στον Παναθηναϊκό. Με νίκη κόντρα στην «Ένωση», στο άδειο λόγω τιμωρίας της αντιπάλου, ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ και παράλληλα το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης αγωνιστική περιόδου. Βέβαια, στο «τριφύλλι» ίσως αρκεί και η ισοπαλία, αν δεν κερδίσει την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι αντίπαλοι στο Champions League

Έναν εύκολο και έναν δύσκολο γύρο αναμένεται να έχει στα προκριματικά του Champions League την επόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός. Στον πρώτο προκριματικό γύρο, οι «πράσινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία εκ των Ρούμπιν Καζάν, Τιμισοάρα, Τραμπζονσπόρ, πιθανότατα την Οντένσε και μία εκ των Ζυρίχης και Σταντάρ Λιέγης.

Στον γύρο των πλέι οφ που ακολουθεί, οι αντίπαλοί θα είναι… μεγαθήρια. Τον Παναθηναϊκό θα περιμένουν Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ, Βιγιαρεάλ, Λιόν (αν παραμείνει τρίτη στη Γαλλία) και Μπενφίκα (αν προκριθεί από τον προηγούμενο γύρο). Για να μπορέσουν να τις αποφύγουν οι «πράσινοι» και να πάνε στους ισχυρούς, θα πρέπει να αποκλειστούν οι Μπενφίκα και Ντιναμό Κιέβου ή να τερματίσει τρίτη στη Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν και να αποκλειστεί μία από τις προαναφερθείσες.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x